Ahıra Davetsiz Misafir - Son Dakika
Güncel

Ahıra Davetsiz Misafir

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dünden bu yana etkisini sürdüren şiddetli yağış ve fırtına Seyir Tepe mevkii ve Çamlı köyünde heyelana neden oldu.

05.03.2014 20:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Köyde bir ahıra düşen büyük kaya parçası yüzünden büyükbaş hayvanlar ezilme tehlikesi geçirdi. Marmaris’te fırtına ve sağanak yağış etkili oldu.Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, 1 saat içinde metrekareye 55 kilogram yağış düştüğünü açıkladı. Etkili olan şiddetli Lodos nedeniyle rüzgarın saatteki hızı 60 kilometreyi buldu. Armutalan Datça yolu Seyir tepesi mevkiinde yağış nedeniyle küçük heyelanlar meydana geldi. Belediye ekipleri çöken yollardaki toprak yığınını temizleyerek yolu ulaşıma açtı.Yağış nedeniyle, 2’si yaralamalı olmak toplam 7 ayrı trafik kazası meydana geldi. Öte yandan akşam saatlerinde Yağışlı hava İlçeye bağlı Çamlı köyünde de heyelana sebep oldu. Şenay Aslan isimli vatandaşın evine bitişik ahıra büyük bir kaya parçası yuvarlandı. Ahırın duvarını göçüren kaya parçası yüzünden ahırdaki büyükbaş hayvanlar ezilme tehlikesi geçirdi.

Yetkililer, İlçede devam eden sağanak yağışın bu gece yarısı etkisini kaybedeceğini, Cuma gününe kadar fırtına ve yağış beklenmediğini bildirdi. Marmaris Cuma gününden itibaren Akdeniz üzerinden gelecek yeni bir yağışlı havanın etkisi altına girecek.Yağışlı havanın hafta sonu da etkili olması bekleniyor.

Ahıra Davetsiz Misafir
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ahıra Davetsiz Misafir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement