Ahlak Bürosu Ekiplerinin Uygulamasında 5 Kadın Sahte Kimlikle Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Ahlak Bürosu Ekiplerinin Uygulamasında 5 Kadın Sahte Kimlikle Yakalandı

Samsun’da Ahlak Bürosu ekiplerinin yaptığı uygulamada, Türk vatandaşı olmuş yabancı uyruklu 10 kadın gözaltına alınırken, kadınların 5’inin sahte kimlik kullandıkları ortaya çıktı.

07.12.2014 19:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da Ahlak Bürosu ekiplerinin yaptığı uygulamada, Türk vatandaşı olmuş yabancı uyruklu 10 kadın gözaltına alınırken, kadınların 5'inin sahte kimlik kullandıkları ortaya çıktı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, Atakum ilçesinde eğlence yerlerinde yaptığı uygulamada Türk vatandaşlığına geçmiş ancak, Gürcistan ve Ermenistan uyruklu 10 kadını incelemek üzere Samsun Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Kadınlardan 5'inin sahte kimlik kullandıkları ortaya çıktı. Diğer 5 kadın serbest bırakılırken, sahte kimlik kullanan 5 kadın ise ifadeleri alındıktan sonra savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakıldılar. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ahlak Bürosu Ekiplerinin Uygulamasında 5 Kadın Sahte Kimlikle Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar hayatını kaybetti
    22:09 Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar hayatını kaybetti

    Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan ve kentin sevilen yüzü olan Bahri Dinar, geçtiğimiz hafta bir ağabeyini daha toprağa vermişti. Ancak uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. İki ay içinde 2 kardeşini kaybeden ciğerci esnafı Bahri Dinar'ın cenaze törenine çok sayıda vatandaş katıldı. Ünlü oyuncu Kenan Çoban da Bahri Dinar'ı yakın dostu olarak tanımlayarak başsağlığı dileklerini iletti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.

  • Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı
    22:01 Mersin'de Drift Atan Sürücüye 50 Bin 541 TL Cezai İşlem Uygulandı

    Mersin'in Mezitli ilçesinde bir sürücü, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek drift attığı için 50 bin 541 TL ceza kesildi. Polis, sürücünün ehliyetsiz, aracın sigortasız ve muayenesiz olduğunu belirledi. Araç 2 ay trafikten men edildi.

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.


Advertisement