Ahlat Belediyesi'nden İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Ahlat Belediyesi'nden İftar Yemeği

Ahlat Belediyesi\'nden İftar Yemeği

Bitlis’in Ahlat İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeği yoğun bir katılımla gerçekleşti.

05.07.2015 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Ahlat İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeği yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Metropol Otel bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Ahlat İlçe Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet zafer Bayram, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, AK Parti il ve ilçe teşkilatı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar yemeği öncesinde kısa bir konuşma yapan Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban, Ramazan ayının en büyük özelliğinin bir taraftan ibadetler bir taraftan da iftar programlarıyla sosyal etkinliklere vesile olması olduğunu belirtti. Çoban, Geleneksel hale getirdikleri iftar programının bundan sonra da devam edeceğini umduklarını ifade eden Çoban, "İnşallah bu geleneğimiz bizden sonraki yıllarda da hususiyetle devam edecektir. Hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum" dedi.

AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz ise Ramazan ayının son günlerine yaklaştıklarını ifade ederek, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Demiröz, "Bu ülkenin çimentosu, omurgası bizleriz. Bu ülkeyi hiç kimselere bırakmayız. Meclis başkanımızı da seçtik. İnşallah hükümetimizi de koalisyon dahi olsa kurarız. Bu ülkeyi yönetecek olan insanlar, yine sizlerin takdirlerince, desteklerinizle oy verdiğiniz AK Parti'dir. Güzel şeyler olacak. Bu Ramazan ayının bereketiyle beraber Ankara'dan sizlere selam getirdim. Hepinizin Allah oruçlarını kabul etsin" ifadelerini kullandı. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahlat Belediyesi'nden İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement