Ahlat Spor, Bitlis Özgüzeldere Spor'u 3-0 Mağlup Etti - Son Dakika
Yerel

Ahlat Spor, Bitlis Özgüzeldere Spor'u 3-0 Mağlup Etti

Ahlat Spor, Bitlis Özgüzeldere Spor\'u 3-0 Mağlup Etti

Bitlis Süper Amatör Lig’de mücadele eden Ahlat Aktaş Gençlerbirliği Spor Kulübü, evinde ağırladığı Bitlis Özgüzeldere Spor Kulübü’nü 3-0 mağlup ederek lider oldu.

23.11.2015 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis Süper Amatör Lig'de mücadele eden Ahlat Aktaş Gençlerbirliği Spor Kulübü, evinde ağırladığı Bitlis Özgüzeldere Spor Kulübü'nü 3-0 mağlup ederek lider oldu.

Ahlat Şehir Stadyumu'nda güzel bir atmosferde başlayan müsabakayı orta hakem Mustafa Muslu, yan hakemler Kemal Bozkurt ve Ahmet Balkan yönetti. Hakem Mustafa Muslu'nun düdüğüyle başlayan maç, oldukça çekişmeli devam etti. İki takım için de oldukça önemli olan maç, son derece kontrollü devam etti. Ahlat Spor, müsabakanın ilk yarısında üst üste yaptığı ataklarla etkili bir oyun sergiledi. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk devresi 0-0 berabere biterken, tribünlerde ise sürekli gergin anlar yaşandı.

Maçın ikinci devresinde daha etkili oynayan Ahlat Spor, aradığı golü Onur Balcı ile buldu. Golün ardından taraftarlar ve oyuncular büyük bir sevinç yaşadı. Ahlat Spor bulduğu golle birlikte rakip alanda baskısını daha da arttırdı. Yaptığı ataklardan sonuç alan Ahlat Spor, Enver Ayyıldız'ın golüyle 2-0 öne geçti. 2'inci golle birlikte daha rahat top oynamaya başlayan Ahlat Spor, Enver Ayyıldız'ın yeniden rakip kalede topu ağlarla buluşturmasıyla birlikte 3-0'lık üstünlük sağladı.

Karşılaşma Enver Ayyıldız'ın golüyle birlikte 3-0 biterken, maçın ardından tribünler karıştı. Geniş güvenlik önlemleri altında oynanan ve oldukça güzel geçen müsabakaya tribünde çıkan olaylar damgasını vurdu. Taşkınlık çıkartan taraftar gruplarına polis ekipleri müdahale etti. Bir süre devam eden olaylar sonucunda Bitlis Özgüzeldereli sporcular ve taraftar gruplarına ilçe çıkışına kadar polis ekipleri eşlik ettiler. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahlat Spor, Bitlis Özgüzeldere Spor'u 3-0 Mağlup Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement