Ahlat'ta 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Ahlat'ta 23 Nisan Coşkusu

Ahlat\'ta 23 Nisan Coşkusu

Bitlis’in Ahlat ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

23.04.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Ahlat ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Sabah saatlerinde Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılmasıyla başlayan program, daha sonra Yunus Ensari İlköğretim Okulu'nun kapalı spor salonunda devam etti. Buradaki program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ahlat Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapılmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu. Daha sonra Yunus Ensari İlköğretim Okulu, Kale Şehit Erdoğan ve Ergezen Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan gösteri renkli görüntülere sahne olurken, öğrenci korosu, keman ve halkoyunları gösterileri de bol bol alkış aldı.

Gösterilerin ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri takdim edildi.

Düzenlenen programa Ahlat İlçe Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu, Ahlat Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Zafer Bayram, Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Gürsoy, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahlat'ta 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement