Ahlat'ta AK Parti Konvoyuna Bıçaklı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Ahlat'ta AK Parti Konvoyuna Bıçaklı Saldırı

Ahlat\'ta AK Parti Konvoyuna Bıçaklı Saldırı

Bitlis'in Ahlat ilçesinde bıçaklı saldırıya uğrayan AK Parti konvoyundaki iki kişi yaralandı. Olayla ilgili iki kişi gözaltına alındı.

03.06.2015 19:00  Güncelleme: 20:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Ahlat ilçesinde saldırıya uğrayan AK Parti konvoyundaki iki kişi yaralandı.

HDP'Lİ GRUPTAN TAŞLI SALDIRI

Alınan bilgiye göre, Adilcevaz'daki mitinge katılmak üzere yola çıkan AK Parti konvoyu, Ahlat'tan geçerken zafer işareti yaparak yolu kapatan HDP'li bir grubun taşlı saldırısına uğradı.

İKİ KİŞİ YARALANDI

Konvoydaki araçların durması üzerine yaşanan gerginlikte, AK Parti Bitlis 3. sıra milletvekili adayı Fatih Kadirioğlu'nun kardeşi Zülküf Kadirioğlu ayağından, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Şahin ise kolundan bıçakla hafif yaralandı.

Yaralılar, Ahlat Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Güvenlik güçlerinin müdahale ettiği olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. Gerginliğin sona ermesinin ardından da konvoy Adilcevaz'a hareket etti.

ARAÇ YUMRUKLANINCA, ARAÇTAKİLER GRUBA KARŞILIK VERDİ

AK Parti milletvekili adayı Kadirioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün Güroymak'ta düzenlenen mitingde de küçük çaplı olaylar yaşandığını belirterek, "Güroymak mitingini kazasız belasız bitirdik, Adilcevaz mitingine giderken Ahlat girişinde araç fazlalığından dolayı trafik kilitlendi. Bu esnada kardeşim, yeğenim ve eniştemin bulunduğu seçim çalışmalarında kullandığım aracıma bir grup vurmaya başladı. Araçtakiler de inerek gruba karşılık verince arbede yaşandı. Bunun sonucunda da biraderim ve parti yöneticimiz aldıkları bıçak darbesi sonucu yaralandı. Hastanede gerekli müdahaleler yapıldı ve darp raporu alındı" ifadesini kullandı.

"SİYASETTE FİKİRLER ÇATIŞMALI, BEDENLER DEĞİL"

Seçim döneminin sükunet içinde geçmesini arzuladıklarını vurgulayan Kadirioğlu, "Siyasette fikirler çatışmalı, bedenler değil" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ahlat'ta AK Parti Konvoyuna Bıçaklı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • AKP...Allah*Kitap*Peygamber: BEN TÜRKÜM BEN MÜSLÜMANİM DİYEN KESİNLİKLE OYUNU ....AKP YE VERİR...VATAN İÇİN,BAYRAK İÇİN,EZAN İÇİN ...OYLAR HAİNLERE İNAT ...AKP YE... 9 91 Yanıtla
  • TRABZON SPOR: Kim AKP ye oy verirse vatan hainidir 48 21 Yanıtla
  • AKP...Allah*Kitap*Peygamber: BEN TÜRKÜM BEN MÜSLÜMANİM DİYEN KESİNLİKLE OYUNU ....AKP YE VERİR...VATAN İÇİN,BAYRAK İÇİN,EZAN İÇİN ...OYLAR HAİNLERE İNAT ...AKP YE... 24 43 Yanıtla
  • Sait: Akp kurdistanda sileceyiz insallah hdp lider edeceyiz insallah 29 14 Yanıtla
  • 1000 göllü musa: Akp nin çöküşü ...4 güne kadar ölmezsem gözlerimle göreceğim ... 20 9 Yanıtla
  • sermiyan: Hdp ye saldırananlar niye tutuklanmiyor 20 5 Yanıtla
  • 34: Hdp"yi kötülemek için kendi kendilerini vurmuşlardır. 14 10 Yanıtla
  • Mağdur: Mağdurum da mağdurum 13 yıldır hep mağdurum. 13 yıldır iktitardaki chp ve hdp bizi hep mağdur ettiler. Yahu hakkaten ben de tırıttım akp mağdursa iktidar kimdi kafam karıştı 19 5 Yanıtla
  • Mağdur: Roboske 34 kişi öldürüldü onlar suçlu mağdur akp, somada 301 kişi öldü işin fıtratı gereği mağdur yine akp. Mağdurum da mağdurum oy istiyorum 14 9 Yanıtla
  • Nardinli: Robiski de KİM-NEDEN öldü ?? 12 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement