Ahlat'ta Huzur Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Ahlat'ta Huzur Toplantısı

Bitlis'in Ahlat İlçesi'nde huzur toplantısı yapıldı.

17.04.2014 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Ahlat İlçesi'nde huzur toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Bitlis Emniyet Müdürü Saim İşlek, vatandaşların sorunlarını dinlemeye yönelik bu toplantıların süreceğini söyledi.

Ahlat Öğretmenevi'nde düzenlenen toplantıya muhtarlar, STK temsilcileri ve esnaf katıldı. Toplantıda konuşan Bitlis Emniyet Müdürü Saim İşlek, toplumun huzuru için böyle toplantıları daha önce de gerçekleştirdiklerini söyledi. Toplantıda, seçim sonrası BDP'nin yaptığı itirazların ardından çıkan olaylara dikkat çeken Emniyet Müdürü İşlek, bunun sıradan bir halk hareketi ve protesto olmadığını söyledi.

'OLAYLAR AHLAT TARİHİNDE KARA BİR LEKE OLARAK KALACAK'

Olayların örgütlü bir şekilde organize edildiğini anlatan Müdür İşlek, "Bu olayların, bazı güçlerin yurdumuz içerisinde piyon olarak kullandığı unsurların örgütlü çalışması sonucu olduğu netlik kazandı. Sıradan bir halk hareketi veya bir vatandaşın protestosu olmadığı anlaşıldı. İnşallah o kötü tablo ve fotoğraf bir daha yaşanmaz. Yaşanmaması için elimizden gelen her türlü gayreti ve faaliyeti göstereceğiz. Seçim sonrası oluşan olaylar Ahlat'ın tarihinde kara bir leke olarak kalacak. Ama bu kara leke sizi üzmesin. Belki kara lekeyi yaratanlar açısından kirli bir sayfa ama Ahlatlı için bu bir bakıma ibret vesikasıdır. Onun için herkes uyanık durmak, dik durmak, birlik bütünlük içinde hareket etmek durumundadır. İstihbaratımız yeterince çalışmaktadır. Kimlerin nerelerde ne işler çevirdiği bilinmektedir. Vakti saati geldiğinde bunun gereği yapılır. Hiç kimse insanlarımızı hukuk dışı korku, baskı ve sindirme yoluyla taciz etmeye kalkışmasın. Sizlerden dertlerinizi, sorunlarınızı böyle ortamlarda olduğu gibi bire bir paylaşmanızı istiyoruz" dedi. - Bitlis

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ahlat'ta Huzur Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement