Ahlat'ta Mezunlar Buluşması - Son Dakika
Yerel

Ahlat'ta Mezunlar Buluşması

Ahlat'ta eğitim veren Sadullah Gencer Anadolu Lisesi'nden mezun olan öğrenciler, okul aile birliğinin öncülüğünde düzenlenen etkinlikle bir araya getirildi.

19.08.2014 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahlat'ta eğitim veren Sadullah Gencer Anadolu Lisesi'nden mezun olan öğrenciler, okul aile birliğinin öncülüğünde düzenlenen etkinlikle bir araya getirildi.

2006 yılında hayırsever iş adama Sadullah Gencer tarafından yaptırılan anadolu lisesinde şu ana kadar mezun olan 283 öğrenci ve 8 yıllık eğitim-öğretim sürecinde okulda görev yapmış öğretmenler, mezunlar buluşması etkinliği kapsamında bir araya geldi.

Ahlat öğretmenevinde düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan okul müdürü Bülent Bildirici, bölgenin eğitim ve kültür hayatına önemli katkılar sunan okulun faaliyetlerine yenisini eklemenin  mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Okullarından mezun olan öğrencileri üniversite mezunu ya da üniversite öğrencisi olarak görmenin kendilerini gururlandırdığını aktaran Bildirici, "8 yıllık eğitim-öğretim sürecinde okulda görev yapmış tüm öğretmenler ve mezun öğrenciler, Sadullah Gencer beyefendi ve okul aile birliğinin öncülüğünde ilk mezunlar buluşmasını gerçekleştiriyoruz. Bu organizasyonla amacımız, Sadullah Gencer Anadolu Lisesi'ni başarıyla temsil eden gençlerimiz arasında dayanışma, kardeşlik ve dostluk bağlarını pekiştirmek ve bu dayanışmanın sürekliliğini sağlamaktır" dedi.

Öğrencilere, lise yıllarında temiz ve içten duygularla kurdukları arkadaşlık ilişkilerini yaşam boyu sürdürmeleri uyarısında bulunan Bildirici, birincisini düzenledikleri mezunlar buluşması organizasyonunu geleneksel hale getirmek istediklerini vurguladı.

Konuşmaların ardından program eğlence bölümüyle devam etti. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ahlat'ta Mezunlar Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement