Ahlat'ta "Okula Uyum Eğitimi" Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Ahlat'ta "Okula Uyum Eğitimi" Ziyareti

Ahlat\'ta "Okula Uyum Eğitimi" Ziyareti

Bitlis’in Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, “Okula Uyum Eğitimi” kapsamında okul ziyaretleri yaparak, öğrencilerle sohbet ediyor.

11.09.2014 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, "Okula Uyum Eğitimi" kapsamında okul ziyaretleri yaparak, öğrencilerle sohbet ediyor.

İlçenin Atatürk İlköğretim Okulu'nda uyum eğitimi alan 1'inci ve 5'inci sınıf öğrencilerini ziyaret ederek sohbet eden Müdür Özden, öğrencilere çikolata ikramında bulundu. Öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileyen Özden, öğrencilerin öğretmen ve velileriyle de görüşüp, bir sıkıntılarının olup olmadıklarını sordu. Daha sonra gazetecilere uyum eğitimi programı hakkında açıklamada bulunan Özden, 8 Eylül 2014 tarihinden itibaren tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Ahlat'ta da 1'inci ve 5'inci sınıf öğrencilerinin uyum eğitimine alındığını söyledi. Bu uygulamanın okul yönetimi ve veli ilişkilerinin daha da sağlam temellere dayandırmaya vesile olacağını belirten Özden; "Bu uygulama ile birlikte veliler, çocuklarının eğitim öğretim görecekleri eğitim yuvalarını yakinen görme ve tanıma fırsatı yakalayacaklardır. Ayrıca bu sayede öğretmen ve velilerimizin aynı ailenin bireyleri oldukları, sıcak bir aile ortamı oluşturmanın mutluluğunu da yaşıyoruz. Eğitim camiası olarak bütün kapılarımız, gönüllerimiz gibi saygıdeğer velilerimize açık olacaktır. Bu vesileyle yeni eğitim öğretim yılı ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı nesiller yetiştirmeyi nasip etsin" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahlat'ta 'Okula Uyum Eğitimi' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement