Ahlat'ta Okullar Yeni Eğitim Öğretim Yılına Hazır - Son Dakika
Yerel

Ahlat'ta Okullar Yeni Eğitim Öğretim Yılına Hazır

Ahlat\'ta Okullar Yeni Eğitim Öğretim Yılına Hazır

Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, ilçe merkezi ve köylerdeki okulların, eğitim öğretim yılına hazır olduğunu söyledi.

08.09.2014 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, ilçe merkezi ve köylerdeki okulların, eğitim öğretim yılına hazır olduğunu söyledi.

Özden, bakım ve onarımı devam eden okullarda incelemelerde bulundu.

Göreve başlar başlamaz ilçe merkezi ve köylerdeki tüm okulları gezip, eksikleri belirlediklerini ve bunları gidermeye çalıştıklarını belirten Özden, ilçe merkezindeki bütün okulların 15 Eylül itibariyle problemsiz bir şekilde eğitim öğretime başlayacağını söyledi.

Özden, şöyle konuştu:

"Bazı okullarımızda bakım onarım çalışmalarını yapıyoruz. Okullarımıza boya, badana ve ihtiyacı olan malzemeleri gönderdik. Çevre düzenlemesinden, sınıf dizaynına kadar bütün eksiklerimizi elden geçiriyor ve gideriyoruz. İnşallah hiçbir problem olmadan eğitim öğretime başlayacağız. Eğitimde fiziki mekan önemli. Öğretmen ve öğrencilerimizin daha ferah, eksiksiz ve güzel ortamlarda eğitim görmesini istiyoruz. Bunun için bütün yaz boyunca okullarımızı ziyaret edip, eksikleri tespit ederek gerekli bakım ve onarımlarını gerçekleştirdik. İnşallah bütün öğretmen ve öğrencilerimiz huzur içinde, problemsiz bir şekilde eğitim öğretime başlayacak." - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ahlat'ta Okullar Yeni Eğitim Öğretim Yılına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement