Ahlatlı Başarılı Öğrenciler Geziye Gönderildi - Son Dakika
Yerel

Ahlatlı Başarılı Öğrenciler Geziye Gönderildi

Ahlat'ta, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında başarı gösteren öğrenciler, kaymakamlık, belediye, ilçe milli eğitim müdürlüğü ve İstanbul Ahlat Kültür Turizm Tanıtma ve Yardımlaşma Derneği (AHLATİSDER) işbirliği ile geziye gönderildi.

27.07.2015 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahlat'ta, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında başarı gösteren öğrenciler, kaymakamlık, belediye, ilçe milli eğitim müdürlüğü ve İstanbul Ahlat Kültür Turizm Tanıtma ve Yardımlaşma Derneği (AHLATİSDER) işbirliği ile geziye gönderildi.

Özel bir otobüsüle İstanbul'a hareket eden öğrenciler, Çanakkale ve Anakara'yı gezecek.

AHLATİSDER Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ayber, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, başarılı öğrencilere destek amaçlı böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirtti.

Bu sayede öğrencileri daha kaliteli bir eğitime teşvik etmeyi hedeflediklerini anlatan Ayber, "İstanbul'a gelecek olan öğrencilerimizi burada en iyi şekilde ağırlayarak, kentin tarihi ve doğal güzelliklerini beraber teneffüs edeceğiz. Ardından Çanakkale'ye gezip buradan da öğrencilerimize Ankara'yı gezdireceğiz. Ahlatlı iş adamlarımızdan Yunus Ensari bey de öğrencilerimizi Ankara'da ağırlayıp onları Kapadokya'ya götürecek" diye konuştu.

Ayıraca geziyi en iyi izleyip, kompozisyonla anlatan 3 öğrenci de yine iş adamı Ensari tarafından verilecek bursla ödüllendirilecek.

Ayber, kompozisyon yarışmasında derece alacakların ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından oluşturulacak jüri değerlendirilmesiyle belirleneceğini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ahlatlı Başarılı Öğrenciler Geziye Gönderildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement