Ahlatlı Öğrencilerin Gezisi Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Ahlatlı Öğrencilerin Gezisi Sona Erdi

Ahlatlı Öğrencilerin Gezisi Sona Erdi

Bitlis’in Ahlat ilçesinde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında başarı gösteren öğrencilerin gezi turları sona erdi.

05.08.2015 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Ahlat ilçesinde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında başarı gösteren öğrencilerin gezi turları sona erdi.

Bitlis'in Ahlat İlçe Kaymakamlığı, Ahlat Belediyesi, Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İstanbul Ahlat Kültür Turizm Tanıtma ve Yardımlaşma Derneği (AHLATİSDER) iş birliği ile, ilçede TEOG sınavında başarı göstererek geziye gönderilen öğrenciler mutlu bir şekilde döndüler. Geçtiğimiz günlerde özel bir otobüsle İstanbul'a giden öğrenciler, Çanakkale, Ankara ve İstanbul'da düzenlenen gezi programına katıldı. İlk önce İstanbul'a giden öğrenciler buranın tarihi ve doğal güzelliklerini gezdi. Ayrıca İstanbul'da faaliyet gösteren AHLATİSDER, TEOG sınavında başarı gösteren öğrencileri İstanbul'da ağırlama görevini üstlendi. Öğrenciler tarihi ve doğal güzelliklerini gezdikleri İstanbul'da, AHLATİSDER ile birlikte Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'i ziyaret ederek, Ahlat'ı tanıcı, kitap, broşür ve tanıtım seti hediye etti.

Gencin makamında bir süre sohbet eden Ahlatlı öğrenciler geziden duydukları memnuniyeti de dile getirerek, başta Ahlatlı büyükleri olmak üzere kendilerini burada ağırlayan büyüklerine de teşekkür ederek, iyi dileklerini ilettiler. TEOG'da başarılı olan öğrenciler, İstanbul, Çanakkale, Ankara ve Kapadokya'yı kapsayan gezileri sona ererken, başarılı olan öğrencileri hem ödüllendirmek hemde moral ve motivasyonlarının artırmak amacvıyla gezinin düzenlendiği belirtildi. Geziye katılan öğrenciler, bu organizasyonun düzenlenmesinde katkı ve desteklerinden dolayı Ahlat Kaymakamı Bülent Tekbıyıkoğlu'na, Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban'a, İstanbul Ahlat Kültür Turizm Tanıtma ve Yardımlaşma Derneği'ne ve yönetim kurulu Başkanı Adnan Ayber'e, Sarıyer Belediyesi'ne ve Ahlatlı işadamı Yunus Ensari'ye teşekkür etti. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahlatlı Öğrencilerin Gezisi Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement