Ahmet Bebeği, Oğlu Olmadığı İçin Kaçırmış - Son Dakika
Güncel

Ahmet Bebeği, Oğlu Olmadığı İçin Kaçırmış

4 aylık Ahmet bebeği kaçıran zanlıların emniyetteki işlemleri sürerken, Mehmet V. isimli şahsın oğlu olmadığı için bebeği kaçırdığı öğrenildi.

09.07.2016 14:54  Güncelleme: 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağcılar'da Ahmet bebeği kaçıran zanlıların sorgusu sürüyor. Şüphelilerden iki kız babası Mehmet V.'nin, oğlu olmadığı için Ahmet bebeği kaçırdığı öğrenildi.

OĞLU OLMADIĞI İÇİN KAÇIRMIŞ

Üsküdar'daki Çocuk Şube Müdürlüğü'ne getirilen Mehmet V., Güngör V., Nazan V., Hülya V. ve Songül V.'nin sorguları sürüyor. Bu arada polis, olayla ilgili şüpheli Meryem V. isimli kadını arıyor.

Öte yandan, Ahmet bebeği kaçıranların Mehmet, Nazan ve Meryem V. olduğu, Mehmet V.'nin ise oğlu olmadığı için bebeği kaçırdığı öğrenildi.


Öte yandan, gözaltına alınan 5 kişinin çeşitli suçlardan çok sayıda kaydı olduğu öğrenildi.

AİLESİ AHMET'İ KUCAKLAMANIN SEVİNCİNİ YAŞIYOR

Polisin düzenlediği operasyonla kurtulan 4 aylık Ahmet Davulcu'nun Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi devam ediyor.

Anne ve baba, sevincini Ahmet bebeğin görüntülerini yakınlarıyla paylaşarak yaşadı. Görüntülerde annenin Ahmet Bebeği kucağına aldığı görülüyor.

Ahmet Bebeği, Oğlu Olmadığı İçin Kaçırmış
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ahmet Bebeği, Oğlu Olmadığı İçin Kaçırmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Cölemerg: Organ ticarrtinden yırtmak için mavra yapıyorlar 4 tane karısınız adam hepinize yılda 4 çocuk yaptırsa illaki oğlan olur olmassa bana gelin erkek garantili iş yaparım 18 2 Yanıtla
  • Azazil.: Dilerim hakim ceza verirken kendi çocuğu kaçırılmış gibi ceza verir.. 14 0 Yanıtla

Advertisement