Ahmet Bensiz Adaylık Başvurusu Yaptı - Son Dakika
Yerel

Ahmet Bensiz Adaylık Başvurusu Yaptı

Ahmet Bensiz Adaylık Başvurusu Yaptı

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda hukuk müşavirliği yapan Ahmet Bensiz, AK Parti’den milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

20.02.2015 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda hukuk müşavirliği yapan Ahmet Bensiz, AK Parti'den milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Ahmet Bensiz adaylık başvuru dosyasını AK Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav'a teslim etti. AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen programa İl Başkanı Hüseyin Manav, Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, İl Genel Meclisi Üyesi Regaip Bayraktar, teşkilat mensupları ve partililer katıldı.

Programda bir konuşma yapan Ahmet Bensiz, "Ahmet Bensiz olarak biz kavgadan yana olmayacağız. Biz kardeşlikten yana olacağız. Asılsız iddialarla vaktimizi harcamayacağız. Dolayısıyla biz hizmet yarışımızı daha aktif olarak kullanmak istiyoruz. Bunu da ancak hizmet yaparak bölüşerek, istişare yaparak bu şekilde sağlayabileceğimizi düşünüyorum" dedi.

Ahmet Bensiz'in aday adaylığı dosyasını teslim alan İl Başkanı Hüseyin Manav, bütün aday adaylarına başarılar diledi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmet Bensiz Adaylık Başvurusu Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement