Ahmet Çakar'ın Özgecan Yorumları Eski Sözlerini Hatırlattı - Son Dakika
Güncel

Ahmet Çakar'ın Özgecan Yorumları Eski Sözlerini Hatırlattı

2011 yılında "Kadın istemezse tecavüze uğramaz" diyen Ahmet Çakar, Beyaz TV'de yayınlanan programda Özgecan'ın katillerinin kazığa oturtulması gerektiğini savundu.

16.02.2015 00:56  Güncelleme: 01:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Özgecan Aslan'ın katledilmesine ağlıyor. Hemen her tv programında konuyla ilgili yorumlar yapılırken Beyaz TV'de yayınlanan "Beyaz Futbol" programında da konu aynıydı. Programın yorumcularından eski hakem Ahmet Çakar, yayın sırasında Özgecan'a tecavüz etmeye kalkışıp daha sonra öldüren katil ve suç ortakları hakkında yorumlar yapmayı ihmal etmedi. Yine yayın sırasında katillerin cezaevinde öldürülmesi gerektiğini ima eden Çakar, bundan 4 yıl önce katıldığı programda "Kadın istemezse tecavüze uğramaz" demişti.

"KADIN İSTEMEZSE TECAVÜZE UĞRAMAZ"

Beyaz TV'de 2011 yılında yayınlanan "Derin Futbol" programında eski IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn'ın tecavüz skandalı ile ilgili yorum yaparken şu ifadeleri kullanmıştı:

"5 ay önce IMF Başkanı (Dominique Strauss-Kahn) bir otelde çalışan kızı, bir de böyle siyahi, çirkin de bir kız elle taciz etti denildi. Ama kız ölmemiş, bir tarafı kırılmamış. Bir erkek bir kadına kolay kolay tecavüz edemez. Bunu ben söylemiyorum, adli tıp kitaplarında var. Bir kadın istemezse bir erkeğin tecavüzüne uğramaz. Kadında hasar yok. Kadının ağzında burnunda hiçbir şey yok. İlle de ağzı burnu dağılması gerekmiyor. Tecavüzden yana değilim. Tecavüz eden şerefsizdir, onu da söyleyeyim"

"CEHALET İÇİNDE"

O dönemde konuyla ilgili konuşan ve tepkisini dile getiren İstanbul Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Şebnem Korur Fincancı şöyle demişti:

"1960-70'lerin erkek egemen dünyasında erkek egemen zihniyetle yazılmış adli tıp ders kitapları var. Günümüzde bu görüşlerin gerçek olmadığı biliniyor. Kadın mücadelesi farkındalık yaratmayı başardı. Bu kişi, sözleriyle inanılmaz şekilde cehalet içinde olduğunu göstermiş oldu. Tecavüz, bir şiddet eylemidir. Dolayısıyla herhangi bir özellikle ilişkisi olamaz."

SOSYAL MEDYADA TARTIŞMA YARATTI

Öte yandan Ahmet Çakar'ın bu sözleri sosyal medyada da tartışmalara neden oldu.

"KAZIĞA OTURTURUM"

Yaşanan bu gelişmelerin ardından daha önce "Kadın istemezse tecavüze uğramaz" diyen Ahmet Çakar bugün katıldığı programda Özgecan Aslan'ın katillerinin en ağır şekilde cezalandırılmalarını istedi ve şunları söyledi:

"3 tane adamı gres yağı sürülmüş kazıklara oturturum, o kazıklar popolarından girer ve kafalarından çıkar ve onlar orada kalır ki, bundan sonra karıya kıza musallat olanlara, sonra öldüren, parmaklarını kesip sonra da yakan çakallara ibret-i alem olsun. Bir halt yiyecekseniz hep o aklınıza Tarsus'taki gres yağına oturtulan adamlar aklınıza gelsin."














Ahmet Çakar\'ın Özgecan Yorumları Eski Sözlerini Hatırlattı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Ahmet Çakar'ın Özgecan Yorumları Eski Sözlerini Hatırlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • JİYAN: sorun bu zihniyet. . . . . . . 3 3 Yanıtla
  • malesef: Buda bir baska manyak. daha onceki kadini asagilayan sozlerini nereye koyacak. bu ulkede tribune oynamak hem kolay, hemde gundem yaratiyor. akli sira sivrilikle gundem yapiyor. senin elini tutanmi var. taninmis biri olarak durusmayi izle sen yap. sende az hirli degilsin milletin namusuna soz etmekte. sizin gibi agzindan cikani beyni dusunmez, kulagi duymazlar yuzunden bu cinayetlere katkiniz oluyor. farkindamisin ahmet cakar. 4 0 Yanıtla
  • Ehmemet biraz yagcilik yapyor: Ehmet cakal biraz yobazlar iyi görunmek icin 3 1 Yanıtla
  • şikeci fener: 70lerde sokak olaylarında bir grup öğrenci HOŞT HOŞT köpekler vatan sizden ne bekler bağırırdı 3 0 Yanıtla
  • Malatya: İdamı kaldıranları Allah kahretsin. 3 0 Yanıtla
  • Turk: Bakiyorumda laiklik unutulmus :)) 1 1 Yanıtla
  • ADANALI: bu uyanıkta laf ebeliği ile futbol fanatiklerinin uyuyan halinden yararlanarak maddi ve manevi olarak soyuyor yoksa bu kim yorum kim 1 1 Yanıtla
  • ali yeter: senden cacık olmaz a. çakamaz 1 1 Yanıtla
  • kemal kara: Böyle reyting soytarılarını haber yapmaya değmez 1 0 Yanıtla
  • Urfalı..: Bu da sırf palavra!!.. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement