Ahmet Çakar Özür Diledi Fatih Terim Affetti - Son Dakika
Spor

Ahmet Çakar Özür Diledi Fatih Terim Affetti

Ahmet Çakar Özür Diledi Fatih Terim Affetti

Fatih Terim, milli takımın başına geçme sürecinde, kendisine "İmparatorlar kolpa yapmaz" diyen Ahmet Çakar'a açtığı tazminat davasından vazgeçti.

13.06.2014 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih Terim, milli takımın başına geçme sürecinde, kendisine “İmparatorlar kolpa yapmaz” diyerek, Türk halkını kandırmakla suçlayan Ahmet Çakar’a açtığı 10 bin liralık manevi tazminat davasından Çakar’ın özür dilemesi nedeniyle vazgeçti.

TERİM'İN TÜRK HALKINI KANDIRDIĞINI İDDİA ETMİŞTİ

Beyaz TV’de yorumculuk yapan eski hakem Ahmet Çakar, Terim’in TFF ile resmi olarak sözleşme imzalamadığını öne sürerek Türk halkını kandırdığını iddia etmişti. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde dün görülen davada Terim’i avukatı Rezzan Epözdemir temsil ederken, Çakar da hazır bulundu.

ÇAKAR, TERİM'DEN ÖZÜR DİLEDİ

Avukat Epözdemir, Çakar’ın sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyleyerek Terim’e üzüntülerini bildirdiğini ve davadan feragat ettiklerini söyledi. Çakar da feragatı kabul ettiğini ve masraf ve vekalet ücreti istemediğini belirtti. Mahkeme davanın feragat nedeni ile reddine karar verdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Ahmet Çakar Özür Diledi Fatih Terim Affetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • RASİM: AL İŞTE ÖZÜR DİLEMEKLE KOLPANIN KRALINI KİMİN YAPTIĞI BELLİ OLDU. YÜRÜ BE KİM TUTAR SENİ:)) 7 0 Yanıtla
  • MURAT GİRESUN: bu ahmet çakar adam, bol bol özür diliyor, yani yalanı palavrayı bol bol çakıyormu adı gibi. 4 0 Yanıtla
  • murat bal: Ahmet çakarın bu geri vites yapmaları meşur fb maçından sonra bikini giyiyecekti tüm türkiye orda gördü geri vitesi 0 0 Yanıtla

Advertisement