Ahmet Davutoğlu, İlk Mitingini Konya'da Yapacak - Son Dakika
Güncel

Ahmet Davutoğlu, İlk Mitingini Konya'da Yapacak

Başbakan Ahmet Davutoğlu, yurt içi ilk ziyaretini yapmaya hazırlanıyor. Davutoğlu ilk ziyaretini yapacağı Konya'da Başbakan olarak ilk mitingini de gerçekleştirecek.

03.09.2014 15:17  Güncelleme: 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Konya İl Teşkilatı, ilk yurt içi ziyaretini 6 Eylül Cumartesi günü Konya'ya yapacak Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu en iyi şekilde ağırlamak için hazırlanıyor.

İl başkanlığında milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ile il teşkilatını toplayan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, cumartesi günü gerçekleşecek büyük buluşmanın hazırlıklarını planladı. Sorgun, yaptığı konuşmada, Davutoğlu'nun Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı olarak yaptığı ilk meclis grup toplantısını izlemek için Ankara'da oldukları gün, kendisiyle görüştüklerini söyledi.

"İLK YURT İÇİ ZİYARETİMİ KONYA'YA YAPACAĞIM"

Başbakan Davutoğlu'nun, "İlk yurt içi ziyaretimi Konya'ya yapacağım" sözünü tuttuğunu belirten Sorgun, 12 yıllık AK Parti iktidarında verilen sözlerin yerine getirilmesi anlayışının yeni Türkiye'de de devam ettiğini dile getirdi.

"İNANCIMIZ TAMDIR"

Sorgun, Davutoğlu ile yaptıkları görüşmeler neticesinde, mitingin cumartesi günü yapılmasında karar kılındığını belirterek, şunları kaydetti: "Yeni Türkiye'nin yeni Başbakanı, hemşehrimiz ve hocamızı memleketinde en iyi şekilde ağırlayacağız. Gerek bürokratlık, gerekse bakanlığı süresince Ahmet Davutoğlu, Konya'ya sahip çıktı. Sayın Davutoğlu, Konya'nın tüm hizmet ve projelerinin takipçisi oldu. Sayın Başbakanımızın yeni dönemde de Konya'ya olan sevgisi ve ilgisinin artarak devam edeceğine olan inancımız tamdır. Başbakanımızın bu sahiplenme duygusuna karşılık Konya da kendisine büyük sevgi ve muhabbet besliyor. İnanıyoruz ki cumartesi günü saat 17.00'de Şehir Meydanı yine hınca hınç dolacak ve Konya bugüne kadar yaptığı gibi unutulmaz bir mitinge daha imzasını atmış olacak."

Ahmet Davutoğlu, İlk Mitingini Konya\'da Yapacak
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Ahmet Davutoğlu, İlk Mitingini Konya'da Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • uzlett: muğla, yada bekleriz sayın başbakanı. usta gibi adım atmadık gezmedik yer bırakmamalı. 19 11 Yanıtla
  • Muzaffer: Bu adam başka bu adama sahip çıkın ! 20 8 Yanıtla
  • konya: ersan1907 o kukla dediğin sahıss seni ayağında top yerine oynatırr. salak salak konuşma anguttt. sen önce kimi masassın ona bakk. kuklaymıss. ulan salakk o kukla dedğin adam sen ve senin gbi kuklalardan bin kat daha akıllıı. alalhın malıı. elinden bişey gelmiyorsa saygı göstercen. salak salak konusmuycann. 4 3 Yanıtla
  • ali gel: Sayın başbakanımıza şunu hatırlatmak isterim. Bir akademisyen olarak, mevcut YÖK yasasına ne zaman el atacaksınız? Bütün Üniversite camiası sizin bekliyor. Sayın Cumhurbaşkanımız döneminde ihmal edilen tek alan YÖK olduğuna herkes şahittir. 0 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement