Ahmet Davutoğlu Uluslararası Sempozyumu Bildirileri Kitaplaştırıldı - Son Dakika
Güncel

Ahmet Davutoğlu Uluslararası Sempozyumu Bildirileri Kitaplaştırıldı

Ahmet Davutoğlu Uluslararası Sempozyumu Bildirileri Kitaplaştırıldı

İslâm Âlimi Ahmet Davutoğlu Uluslararası Sempozyumu bildirileri, Ümraniye Belediyesi Kültür Yayınları kapsamında bir kitapta toplanarak yayımlandı.

27.12.2016 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ümraniye Belediyesi, ilim ve kültür dünyamıza yön veren önemli şahsiyetleri unutturmamak ve yeni nesillere kılavuz olmalarını sağlamak için üzerine düşen görevi icra etmeye devam ediyor. Bu düşünceden hareketle, yayınladığı birbirinden değerli kültür yayınlarına bir yenisini daha ekledi.

Ümraniye Belediyesi, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, Sofya Yüksek İslam Enstitüsü ve Bulgaristan Cumhuriyeti Müslümanlar Diyaneti Başmüftülüğü ile birlikte düzenlenen sempozyumda, öğretim üyelerinin sunduğu 10 bildirinin yer aldığı 178 sayfadan oluşan kitap, Ümraniye Belediyesinin destekleriyle kitaplaştırıldı. İslâm Âlimi Ahmet Davutoğlu Uluslararası Sempozyumu kitabının girişinde; Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın yanı sıra, İbrahim Yıldız, Dr. Mustafa Hacı, Doç. Dr. Fikret Karaman ile Prof. Dr. Ali Köse tarafından yapılan açılış konuşmaları da yer alıyor.

Davutoğlu'nun örnek teşkil eden hayatının, yeni nesillere aktırılmasını sağlayan Ümraniye Belediyesi; her kesimden vatandaşa hitap eden kitabı okuyucuya sundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ahmet Davutoğlu Uluslararası Sempozyumu Bildirileri Kitaplaştırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement