Ahmet Duman: "Oynadığımız Oyunun ve Mücadelenin Hakkı Mağlubiyet Değildi" - Son Dakika
Spor

Ahmet Duman: "Oynadığımız Oyunun ve Mücadelenin Hakkı Mağlubiyet Değildi"

Ahmet Duman: "Oynadığımız Oyunun ve Mücadelenin Hakkı Mağlubiyet Değildi"

Kastamonuspor 1966 Teknik Direktörü Ahmet Duman, Galatasaray’a 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından, "Oynadığımız oyunun ve mücadelenin hakkı mağlubiyet değildi" dedi.

23.12.2015 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonuspor 1966 Teknik Direktörü Ahmet Duman, Galatasaray'a 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından, "Oynadığımız oyunun ve mücadelenin hakkı mağlubiyet değildi" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu mücadelesinde Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Kastamonuspor 1966, evinde Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu.

Maçın ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Kastamonuspor 1966 Teknik Direktörü Ahmet Duman, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

"ZAMAN ZAMAN GALATASARAY'I ÇOK ZOR DURUMLARA DÜŞÜRDÜK"

Duman, oynadıkları oyunun ve mücadelenin karşılığının mağlubiyet olmadığını belirterek, "Oyuncularım sonuna kadar kazanma arzusu içinde futbolun gerekliliklerini yaptılar. Oyunu hiçbir zaman çirkinleştirmediler. Mücadeleden ve oyundan memnunum. Zaman zaman Galatasaray'ı çok zor durumlara düşürdük. Maçtan önce haddimizi bilerek oynayacağız demiştik. Yüzde 100 diyebileceğimiz çok gol pozisyonumuz var. Pozisyonları değerlendirebilseydik galip gelebilirdik" diye konuştu.

"EN KÖTÜ ŞARTLARDA BERABERE BİTİREBİLİRDİK"

Hiçbir zaman oyunu çirkinleştirme düşüncesinde olmadıklarını vurgulayan Duman, "Anadolu takımıyız ve heyecanlı bir taraftarımız var. Şehrimizin sevinmeye veya iyi bir sonucu istemeye hakkı var. Hakem arkadaşımızın vermiş olduğu birkaç tane yanlış karar bizim maça ortak olmamızı sağlamadı. Maçı en kötü şartlarda berabere bitirebilirdik. Son golümüzü niye iptal etti bir anlam veremedik. Şehrin bir heyecanı, bir beklentisi var. Sevinmek, gurur duymak istiyor. Halkımızı sevindiremedik belki ama oynadığımız futbolla gurur duymalarını sağladık. Zaten seyircilerimiz maç sonunda gurur duyduklarını bizlere ilettiler. Galatasaray'a karşı oynadığımız oyunla ve mücadeleyle gurur duyuyoruz. Oynadığımız futboldan dolayı sevinçliyiz" ifadelerini kullandı. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ahmet Duman: 'Oynadığımız Oyunun ve Mücadelenin Hakkı Mağlubiyet Değildi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement