Ahmet Gökçek'ten Futbolculara 'Şampiyonluk' Sitemi - Son Dakika
Spor

Ahmet Gökçek'ten Futbolculara 'Şampiyonluk' Sitemi

Ahmet Gökçek\'ten Futbolculara \'Şampiyonluk\' Sitemi

Osmanlıspor Başkanı Ahmet Gökçek, kendisini şampiyonluğa futbolcuların inandırdığını belirterek, "’Başkanım biz şampiyon olacağız’ diyerek, bana söz verdiler.

12.04.2015 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmanlıspor Başkanı Ahmet Gökçek, kendisini şampiyonluğa futbolcuların inandırdığını belirterek, "'Başkanım biz şampiyon olacağız' diyerek, bana söz verdiler. Tek beklentim bu sözü tutmaları" dedi.

Osmanlıspor Başkanı Gökçek, Boluspor karşısında alınan 3-1'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulunarak, Osmanlıspor'un biraz kımıldadığı ve oyun tarzını sahaya yansıttığında sonuca gidebilen bir takım olduğunu ifade etti. Gökçek, aynı zamanda futbolculardan tek beklentisinin verdikleri sözleri tutmaları olduğunu söyledi.

"Başkanım biz şampiyon olacağız" sözlerine inandığını ve bunun karşısında sahada istenen oyunu göremeyince gönül kırgınlığı yaşadığını belirten Gökçek, futbolculardan tek beklentisinin verdikleri sözü yerine getirmeleri olduğunu vurguladı.

"Geçen hafta çok kötü bir oyun sergilemiştik ve istemediğimiz bir mağlubiyet almıştık" diyen Gökçek, "Tabi bunda hakemin de çok büyük etkisi vardı. Oyuncularımızla benim aramda tabiri caizse biraz gönül kırgınlığı olmuştu. Çünkü beni şampiyonluğa onlar inandırdılar. 'Başkanım biz şampiyon olacağız' diye bana söz verdiler. O sözün üzerine geçen haftaki oyun olunca gerçekten moral olarak çok kötü olmuştum ve üzülmüştüm" ifadelerini kullandı.

"BANA, BAŞKANIMIZA, YÖNETİMİMİZE VE TARAFTARIMIZA SÖZ VERDİLER"

Boluspor maçının almaları gereken bir karşılaşma olduğunu vurgulayan Gökçek, "Osmanlıspor birazcık kımıldadığı ve oyun tarzını sahaya yansıttığı zaman sonuca gidebilen bir takım. Biz de kendilerinden bunu istiyoruz başka bir şey istemiyoruz. Bizler onlara verdiğimiz sözleri Allah'ın bize verdiği güç sayesinde tutmaya çalışıyoruz. Onlar da bana, yönetimimize ve taraftarımıza bir söz verdiler. İnşallah bu sözü tutacaklar. Tek beklentim bu sözü tutmaları, başka bir şey istemiyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ahmet Gökçek'ten Futbolculara 'Şampiyonluk' Sitemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement