Ahmet Gökçek'ten Puan Cezasına İlişkin Açıklama - Son Dakika
Spor

Ahmet Gökçek'ten Puan Cezasına İlişkin Açıklama

Ahmet Gökçek\'ten Puan Cezasına İlişkin Açıklama

Ankaragücü Eski Başkanı Gökçek "Roman Bednar'ın, Başkanlığım döneminde transfer edilmesi sebebi ile konunun şahsıma mal edilmesi çabalarını ibretle takip etmekteyim" dedi.

24.08.2012 11:54  Güncelleme: 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MKE Ankaragücü Eski Başkanı Ahmet Gökçek, "Roman Bednar'ın, Başkanlığım döneminde transfer edilmesi sebebi ile konunun şahsıma ve yönetimime mal edilmesi çabalarını ibretle takip etmekteyim" dedi.

Ankaragücü Eski Başkanı Ahmet Gökçek, Ankaragücü'nün FIFA tarafından PTT 1. Lig'e -6 puanla başlama cezası verilmesine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

MKE Ankaragücü Spor Kulübü'ne FIFA tarafından verilen -6 puan cezası verilmesi ile oluşan gündemi büyük bir dikkatle takip ettiğini belirten Gökçek, "MKE Ankaragücü Spor Kulübü'nü 'hukuki zemine oturtma' maskesi arkasında şahsi ihtirasları uğruna girişimde bulunup kulübü yönetmekten aciz çevrelerce cezaya gerekçe olan Futbolcu Roman Bednar'ın, Başkanlığım döneminde transfer edilmesi sebebi ile konunun şahsıma ve yönetimime mal edilmesi çabalarını ibretle takip etmekteyim" diye konuştu.

"ESKİ BORÇLAR MEVCUT YÖNETİMİNDE SORUMLULUĞUNDA"

Gökçek, eski yönetimden kalan kulüp borçlarının mevcut yönetimin de sorunluluğunda olduğunu belirterek, "Zira ben ve yönetimim göreve geldikten sonra geçmiş dönemlerden yönetimimize kalan borçlardan şikayetçi olmamıza rağmen ayrım yapmadan MKE Ankaragücü'nün borcu olarak görüp bu borçları ödeme yoluna gittik. Hal böyleyken ve görevden ayrılmamızın üzerinden 1 yıl gibi bir süre geçmiş olmasına rağmen anılan borçların belki de yönetimimize karşı bir kamuoyu oluşturabilmek için kasten ödenmemesi kulübe yapılan ihanetten başka bir şeyin olmadığını düşünmekteyim. Zira, FIFA bu konuda kulüp yönetimine 18 Ağustos 2012 tarihine kadar süre vermiş olmasına rağmen yönetim kurulunca herhangi bir işlem yapılmamıştır. Başkanlığım süresince FIFA'dan kulübümüze eski dönemlerde yapılan futbolcularla ilgili benzer sayısız ihtarnameler gelmiş olmasına rağmen ben ve yönetimim bu ihtarların gereği olan ödemeleri yaparak kulübün adının böyle bir skandala karışmasını her zaman önlemişizdir" şeklinde konuştu.

"İSHAK DOĞAN'I 1.6 TRİLYON LİRAYA SATIYORLAR AMA FIFA'NIN İHTAR ETTİĞİ 200 BİN EURO'YU ÖDEMİYORLAR"

Gökçek, kendi dönemindeki borçlardan sürekli şikayet eden yönetimin, bu dönemde takıma kazandırılan futbolcuların satışından elde edilen gelirleri alırken pek şikayetçi olmadığını dile getirerek, "İshak Doğan'ı 1.6 trilyon liraya satan bir zihniyetin, FIFA'nın ihtar ettiği 200 bin Euro'luk meblağ ödememesi ve kulübün adını bu olayları alet edip suçu da yönetimimize atma cüretinin adı herhalde kamuoyu tarafından konacaktır diye düşünmekteyim. Gelinen bu noktada, yönetim ve Ankaragücü'nün kendi ve tarihi hakkında kulaktan dolma bilgisi olan, konuya vakıf olmayan siyasi bir takım çevrelerin Ankaragücü menfaatleri ile ilgilenmedikleri tek yaptıklarının gölgemiz ile kavga etmek olduğu da aşikardır. Bu tarz zihniyetlere tek tavsiyem, gündeme icraatları ile gelmeleridir" ifadelerini kullandı.

(SU-BH-RFK-RFK-S

24.08.2012 11: 32: 16

TSI

NNNN - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ahmet Gökçek'ten Puan Cezasına İlişkin Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement