Ahmet Hakan'a Yapılan Saldırı - Son Dakika
Politika

Ahmet Hakan'a Yapılan Saldırı

Ahmet Hakan\'a Yapılan Saldırı

AK Parti Van Milletvekili Adayı Beşir Atalay, Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan’a menfur bir saldırı düzenlendiğini belirterek, “Bu olayı lanetliyorum, şiddetin her türlüsünü kınıyorum" dedi.

01.10.2015 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Van Milletvekili Adayı Beşir Atalay, Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a menfur bir saldırı düzenlendiğini belirterek, "Bu olayı lanetliyorum, şiddetin her türlüsünü kınıyorum" dedi.

Seçim çalışmaları için sabah saatlerinde Van'a gelen Beşir Atalay, ardından parti binasına geçti. Burada açıklamalarda bulunan Atalay, Ahmet Hakan'a yapılan saldırıyı kınadı. Atalay, "Gece bir gazeteci arkadaşımıza, Ahmet Hakan'a bir menfur saldırı olmuştur. Bu olayı kınayarak konuşmama başlamak istiyorum. Bu olayı lanetliyorum. Şiddetin her türlüsünü kınıyorum. Biz daima şiddete karşıyız. Hele bir basın mensubuna yapılan bu şeyi gerçekten çok büyük bir şansızlık olarak görüyorum. Kendisine şifa diliyorum, geçmiş olsun diliyorum, basın camiasına da geçmiş olsun diliyorum" dedi.

İstanbul Valisi ile görüştüğünü ve saldıran 4 kişinin de yakalandığını dile getiren Atalay, "Bana bilgiler verildi. Ama ben bu bilgileri burada vermeyeceğim. Zaten bir saat sonra İstanbul Valiliğimiz bir açıklama yapacak ve bu saldırganlarla ilgili bilgileri kendileri verecekler. Saldırganların 4'ü de yakalanmış şu an emniyetin elinde. Sevindirici olan yanı da bu" şeklinde konuştu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ahmet Hakan'a Yapılan Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement