Ahmet Hakan'dan HDP ve Pervin Buldan'a Sert Cevap: Lazım Değilsin - Son Dakika
Güncel

Ahmet Hakan'dan HDP ve Pervin Buldan'a Sert Cevap: Lazım Değilsin

Ahmet Hakan ile HDP arasındaki polemik sürüyor. Hürriyet yazarı köşesinden HDP'nin korkak ve kaypak geçen açıklamasına ve Pervin Buldan'ın eleştirilerine cevap verdi.

27.02.2016 09:01  Güncelleme: 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahmet Hakan ve HDP arasında Hakan'ın köşesinde yazdığı "Kendinizi patlatsanıza" cümlesiyle başlayan HDP'nin yaptığı içinde "korkak" ve "kaypak" geçen yazılı açıklamayla devam eden polemik sürüyor. Polemiğe HDP'li Pervin Buldan da katıldı. Hakan'ın sözlerine kızan Buldan twitter hesabından "Ahmet Hakan saldırıya uğradığında evine geçmiş olsuna gitmiştim. Şimdiye kadar yaptığım hiçbir şeyden bu derece pişmanlık duymamıştım." dedi. Ahmet Hakan bugün köşesinde hem HDP'nin açıklamasına hem de Pervin Buldan'ın sözlerine cevap verdi.


## 8193064##

"MUHATABIMA DERİN PİŞMANLIKLAR YAŞATIRIM"

Ahmet Hakan'dan Buldan'ın bu sözleri için "Gelmeseydin" konulu yazı kaleme aldı ve şu ifadeleri kullandı;

"Pervin Buldan gibi pişmanlık yaşamak istemeyenlere sesleniyorum; Bundan böyle başıma herhangi bir bela gelirse, mesela hastalanırsam, ya da yakınımı falan kaybedersem bana geçmiş olsun ya da başın sağ olsun falan demeyin. Çünkü bana "Ama bana geçmiş olsun" dedi, "ama bana başın sağ olsun" dedi, "ama bana su verdi" falan demem, gerektiğinde en sert şekilde eleştiririm. Ve muhatabıma çok derin pişmanlıklar yaşatırım. Kısacası Ali Ekber Çiçek üstadımızın dilinden söylersem;

"Kılma cenazemi, lazım değilsen"

'KORKAK' VE 'KAYPAK'A YANIT

HDP'nin kendisine 'korkak' ve 'kaypak' dediğini de belirten Hakan, "Silahlı ya da silahsız, herhangi bir örgütüm yok. Sırtımı dağlara, bağrımı ovalara yaslamıyorum. Yanımda, yöremde canlı bomba olmayı göze alabilecek denli gözü dönmüş bir tek kişi bile yok. Buna rağmen silahlı terör örgütünün hışmını üzerime çekecek, canlı bomba olacak kadar gözü dönmüşleri kızdıracak yazıları, gözümü hiç kırpmadan yazabiliyorum. Bu mudur korkaklık?

"Kaypak" suçlamasına gelince...

Eğer kaypak olmamaktan kastınız, siz ne yaparsanız yapın, hep ve daima sizin yanınızda olmaksa... Açık söylüyorum: Ben bir kaypağım. Siz demokrasiden, özgürlükten, Türkiyelilikten yana olduğunuzda sizin yanınızda olurum ve sizinle beraber bu toprakların en güzel türkülerini söylerim. Ama siz dağlara dönüp sıkılmış yumruklarınızla "durun" diye haykıramazsanız... Canlı bombanın taziyesine gidilmesine çok net ve sert bir şekilde itiraz edemezseniz... Hendek ve barikatlara selam çakarsanız... Anında kaypaklık yapar karşınıza geçerim." ifadelerini kullandı.

Ahmet Hakan\'dan HDP ve Pervin Buldan\'a Sert Cevap: Lazım Değilsin

Son Dakika Güncel Ahmet Hakan'dan HDP ve Pervin Buldan'a Sert Cevap: Lazım Değilsin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (43)

  • ................: akp kac para verdı sana ahmet hakan 28 6 Yanıtla
  • 34...: Adam ne korkak ne de kaypak sadece doğruları söylüyor ..hem de eli kanlı terörist vekillere rağmen 22 8 Yanıtla
  • vanlı azad: şimdi basın ikiye ayrılmış durumda tayipciler ve tayip düşmanları diye acarsın beyaz tv ve a haberi ak partiyi yüceltmekten başka birşey yok 19 8 Yanıtla
  • 360: 360 derecesin.. 10 12 Yanıtla
  • kuzey: Dogru yolu buluyor ,gercekler i birgün hdp li vekil bozuntularida anlayacak 14 7 Yanıtla
  • Vatansever: AHMET HAKAN GİBİ BUR KAÇ DÜRÜST VATANSEVER OLSA BU MEMLEKETE KİMSE ZARAR VERMEYE CESARET EDEMEZDI 15 4 Yanıtla
  • Koyun savar: Dayak cennetten çıkmadır iki şamarla adam oldu :) 14 4 Yanıtla
  • Dayak gerekliimiş: Dayak yemeden önceki konuşmalarına bakın aradaki 100 fark dönekliği görürsünüz döneklerden kimseye hayır gelmez... 10 7 Yanıtla
  • Ozlem : Helal olsun sana iyi demiş 12 2 Yanıtla
  • Cann23: Senin nsl bir karektere sahip olduğunu tüm ülke biliyor kimden dayak yersen o rarafa kayıyon 9 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Samandağ'da dikiş kursiyerleri kıyafetleri anaokulu öğrencilerine hediye etti
    18:24 Samandağ'da dikiş kursiyerleri kıyafetleri anaokulu öğrencilerine hediye etti

    Hatay'ın Samandağ ilçesinde dikiş eğitimi alan kursiyerler, tasarladıkları kıyafetleri anaokulu öğrencilerine hediye etti. Samandağ Halk Eğitimi Merkezi kursiyerleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet İlkokulu'nu ziyaret etti. Kursiyerler, diktikleri kıyafetleri ana sınıfına giden öğrencilere hediye etti. Merkezin dikiş kursu öğretmeni Nuray Aslan, etkinliğe destek verenlere teşekkür etti.

  • Adana'da Lezzet Treni ile Turizm Gezisi Düzenlendi
    18:24 Adana'da Lezzet Treni ile Turizm Gezisi Düzenlendi

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, turizm gezisi için tasarlanan 'Lezzet Treni' ile Adana'nın yöresel lezzetleri tanıtıldı. Tren, Adana Tren Garı'ndan hareket ederek Pozantı ilçesine ulaştı ve Belemedik Tabiat Parkı'nda kahvaltı organizasyonu düzenlendi. Davetliler, doğa yürüyüşü yaparken tarihi Varda Köprüsü'nde mola verip hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinliğe, Vali Yardımcısı, Belediye Başkanı, gazeteciler ve sosyal medya fenomenleri de katıldı.

  • Türkmen Şair ve Filozof Mahtumkulu Firaki Ankara'da Anıldı
    18:23 Türkmen Şair ve Filozof Mahtumkulu Firaki Ankara'da Anıldı

    Türkmen şair ve filozof Mahtumkulu Firaki'nin doğumunun 300. yılı, Ankara'da çeşitli etkinliklerle kutlandı. TÜRKSOY tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında Firaki heykelinin açılışı yapıldı, kitap tanıtımı programı düzenlendi ve bir konser gerçekleştirildi. Törenlere Türkmenistan Büyükelçisi, TÜRKSOY Genel Sekreteri ve davetliler katıldı. Firaki'nin Türkmenistan edebiyatındaki önemi vurgulanan konuşmalarda, onun şiirlerinin Türkmen halkının ruhunu yansıttığı ve Türk Dünyası'nın edebi mirasında derin izler bıraktığı belirtildi. Ayrıca, Türk Dünyası Kültür Başkenti Anev ve Mahtumkulu Firaki'nin doğumunun 300. yılına özel bir konser düzenlendi.

  • Samsun Havza'da Orman Yangını: 2 Dekarlık Alan Zarar Gördü
    18:20 Samsun Havza'da Orman Yangını: 2 Dekarlık Alan Zarar Gördü

    Samsun'un Havza ilçesinde meydana gelen orman yangınında 2 dekarlık alan zarar gördü. Yangın, hızla yayılarak kontrol altına alındı. Yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Karabük'te meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi yaralandı
    18:19 Karabük'te meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi yaralandı

    Karabük'te meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 2 kişi yaralandı. İlk kazada M.Ö. (65) idaresindeki otomobil kontrolden çıkarak yol kenarına devrildi ve sürücü yaralandı. İkinci kazada ise A.G. idaresindeki traktör önce park halindeki bir otomobile çarptı, ardından yol kenarındaki duvara çarptı ve traktör sürücüsü yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

  • Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara Garı'ndan Diyarbakır'a Ulaştı
    18:18 Turistik Diyarbakır Ekspresi Ankara Garı'ndan Diyarbakır'a Ulaştı

    Turistik Diyarbakır Ekspresi, tarihi Ankara Garı'ndan başlayan seferi sonucunda Diyarbakır'a ulaştı. 180 kişi kapasiteli tren, yolculara tarihi ve kültürel değerler ile doğa harikası manzaraları görme imkanı sağladı. Diyarbakır'a gelen tren, protokol üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri tarafından çiçeklerle karşılandı. Yarın ise tren Ankara'ya doğru yolculuğuna devam edecek.

  • Kastamonu'da Şiddetli Fırtına: Ağaçlar Devrildi, Çatılar Uçtu
    18:18 Kastamonu'da Şiddetli Fırtına: Ağaçlar Devrildi, Çatılar Uçtu

    Kastamonu'da saatteki hızı 90 kilometreye ulaşan fırtına ağaçları devirdi, apartmanların çatıları uçtu, araçlarda hasara neden oldu. Bir evin uçan çatısı ise, bir apartmanın duvarına ok gibi saplandı. Büyük korkuya yol açan fırtınada 2 kişi yaralandı.

  • Başkan Doğan: 'İlk işimiz trafik'
    18:17 Başkan Doğan: 'İlk işimiz trafik'

    Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Halit Doğan, trafik sorununu çözmek için çalışacaklarını belirtti.


Advertisement