Ahmet Hakan ve Nuray Mert Londra'da Konuşacak - Son Dakika
Güncel

Ahmet Hakan ve Nuray Mert Londra'da Konuşacak

Londra merkezli çalışmalarını sürdüren düşünce kuruluşu Türkiye araştırmaları merkezi (CEFTUS) 9 Haziran'da Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, 10 Haziran'da da gazeteci Nuray Mert'in konuşmacı olarak katılacağı iki toplantı düzenliyorGazeteci Ahmet Hakan'ın katılacağı 'Türkiye'de Siyasi Değişimler ve Geleceğe Dair Potansiyel Senaryolar' başlıklı toplantı, İngiltere Parlamentosu'nda 9 Haziran Perşembe akşamı gerçekleştirilecek.

30.05.2016 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Londra merkezli çalışmalarını sürdüren düşünce kuruluşu Türkiye araştırmaları merkezi (CEFTUS) 9 Haziran'da Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, 10 Haziran'da da gazeteci Nuray Mert'in konuşmacı olarak katılacağı iki toplantı düzenliyor

Gazeteci Ahmet Hakan'ın katılacağı 'Türkiye'de Siyasi Değişimler ve Geleceğe Dair Potansiyel Senaryolar' başlıklı toplantı, İngiltere Parlamentosu'nda 9 Haziran Perşembe akşamı gerçekleştirilecek.

Siyaset bilimci ve gazeteci Nuray Mert ise 'Türkiye'de Rejim Değişikliği, Kürt Sorunu ve Dış Politika' konulu toplantıda konuşacak. İngiltere'deki Unite İşçi Sendikası'nın Holborn'daki toplantı salonunda düzenlenecek toplantıya katılımın yoğun olması bekleniyor.

CEFTUS, Nuray Mert ve Ahmet Hakan toplantılarının ardından 29 Haziran'da Cumhuriyet gazetesi yazarı Can Dündar'ın katılacağı bir program düzenlemeye hazırlanıyor. - Yağcı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ahmet Hakan ve Nuray Mert Londra'da Konuşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement