Ahmet Hoca ile Devam - Son Dakika
Yerel

Ahmet Hoca ile Devam

Ahmet Hoca ile Devam

Şahinbey Belediye Spor, erkek voleybol takımı geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında takımın başına getirdiği Ahmet Reşat Arığ ile devam kararı aldı.

21.05.2015 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Spor, erkek voleybol takımı geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında takımın başına getirdiği Ahmet Reşat Arığ ile devam kararı aldı.

Voleybol Erkekler 1. Ligi ekiplerinden Şahinbey Belediye spor, antrenör Ahmet Reşat Arığ ile yoluna devam ediyor. Geçen sezonun ikinci yarısında Şahinbey'e transfer olan Milli Takım eski antrenörü Ahmet Reşat Arığ ile 1+2 yıllık sözleşme imzalandı.

Kulüp binasında düzenlenen imza törenine, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile Kulüp Başkanı aynı zamanda Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Güzel ve antrenör Ahmet Reşat Arığ katıldı.

"HOCAMIZA GÜVENİYORUZ"

Düzenlenen imza töreninde bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Hocamızdan son derece memnunuz. 2015-2016 sezonunda da 1 ligde mücadele eden takımıza hocalık yapacak. 1+2 yıllık sözleşme imzaladık. Amacımız hem birinci ligdeki takımımızı başarıdan başarıya koşturmak hem de alt yapımızı güçlendirmek istiyoruz. Amacımız sporu tabana yaymak. Gaziantep'te herkesin spor yapmasını istiyoruz. Bu alanda 16 spor tesisimiz hizmete girdi. Akkent Spor Tesisimizi tamamladık. Zaten tesis olmadan alt yapı olmuyor. Alt yapı olmadan da üstteki takımlar hayatlarını sürdüremiyor.Bu anlamda ben hocamıza güveniyor ve inanıyorum" dedi.

"ALT YAPIYI GÜÇLENDİRECEĞİZ"

Şahinbey Erkek Voleybol takımı Kulüp Başkanı Cuma Güzel ise, geçtiğimiz sezon Ahmet hocanın takıma önemli katkıları olduğunu belirterek, "Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında takımın başına gelen hocamızın takıma önemli katkıları olmuştur. 2015-2016 sezonuna da iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu nedenle öncelikle hocamızla anlaştık ve daha sonra ise transferlerimiz yapacağız. Biliyorsunuz başkanımız alt yapıya büyük önem veriyor. Bu nedenle biz voleybolu Gaziantep'te ve bölgede tabana yaymak istiyoruz. Bu konuda da hocamıza ve ekibine güveniyoruz" dedi.

"ALT YAPIYA ÖNEM VERECEĞİZ"

Ahmet Reşat Arığ imza töreninin ardından kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini belirterek, "Ben takımın başına geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında gelmiştim. İnşallah yeni sezonda başta yaşanılan sıkıntıları yaşamayacağız. Sadece A takım için değil alt yapı içinde çalışıp, Gaziantep'i voleybol 'un başkenti yapmayı hedefliyoruz" dedi.

AHMET REŞAT ARIĞ KİM DİR?

Profesyonel antrenörlük kariyerine 1990 yılında Galatasaray'da başlayan Reşat Arığ, kariyerinde Tokat Belediye Plevne takımıyla Avrupa Kupalarında mücadele etti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde beş yıl görev yapan Reşat Arığ, 2007 - 2008 sezonunda Galatasaray Bayan Voleybol Takımı'nı 1. lige yükseltti. Ardından üç sezon MEF Okulları'nda antrenörlük yaptı. 2011-2012 sezonunda Galatasaray'a geri dönen Reşat Arığ, 2012 CEV Cup finallerinde, Galatasaray Bayan Voleybol Takımı Yardımcı Antrenörlük görevi ile sahadaydı. Reşat Arığ, 2012-2013 sezonu başında Galatasaray Voleybol Akademisi Baş Antrenörü olarak görev yaptı. 2013 - 2014 sezonunda Galatasaray FXTCR Erkek Voleybol Takımı Baş Antrenörlüğü görevini yürüten Arığ, 2014-2015 sezonunda Galatasaray Voleybol Akademi Baş Antrenörlüğü görevine bulundu.

Arığ geçen yıl Avrupa Ligi maçlarında A Erkek Milli Takımı'nın başında görev yaptı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmet Hoca ile Devam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement