Ahmet Metin Genç Ortahisar İçin Projelerini Açıkladı - Son Dakika
Politika

Ahmet Metin Genç Ortahisar İçin Projelerini Açıkladı

Ahmet Metin Genç Ortahisar İçin Projelerini Açıkladı

Trabzon Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç düzenlediği lansman toplantısı ile projelerini açıkladı.

22.03.2014 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç düzenlediği lansman toplantısı ile projelerini açıkladı.

Lansman toplantısına AK Parti Trabzon Milletvekileri Erdoğan Bayraktar, Faruk Özak, Aydın Bıyıklıoğlu yanı sıra Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve çok sayıda partili katıldı.

Tanıtım öncesi açıklama yapan AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç, "Projelerimiz doğayla uyumlu ve doğayla barışık, çevre dostu, estetik, Trabzon'un tarih ruhunu ön plana çıkaran, kültürel ve sosyal alanda her kesim tarafından heyacan uyandıracak projeler olduğuna inanıyorum. Yeni kurulan Ortahisar ilçemizi sayın Başbakanımızın hedeflediği 2023 vizyonuna taşıyacak projeler ile Ortahisar'a ve Trabzon'umuza hizmet etme gayreti içerisinde olacağız" dedi.

Genç, projeler hakkında "Fatih'in fethettiği, Yavuz'un yönettiği, Kanuni'nin doğduğu şehir olan Trabzon'umuzun tarihi mirasına ışık tutmak için şehrin 3 giriş noktasına 3 anıt yapılacaktır. Şehrimize Boztepe'den panoramik bakılabilecek bir noktada, modern şehirlerde olduğu gibi bir kent balkonu yapılacak ve Trabzon turizmine artı bir değer sağlanacaktır. Bu projelerimizin haricinde bir çok proje ile Ortahisar ilçemizi yönetmeye talibiz" diye konuştu.

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı ve Trabzon AK Parti Milletvekili Erdoğan Bayraktar lansmanda yaptığı konuşmada, "Bu birliktelik bu vizyon bu projeler Trabzon'u gerçekten bir dünya şehri yapar. Trazbon Büyükşehir olmakla merkez ilçemiz Ortahisar Akçaabat, Yomra ve yakın ilçelerle ile birlikte nüfusunun yoğunluğu cazibe merkezi olma özelliğini artıracaktır. Bu projeleri kısa zamanda hizmete sokarsak Trabzon'u Türkiye'nin önemli bir cazibe yeri olduğunu inşallah hep beraber göreceğiz. Tüneller bitmek üzere Akyazı bitiyor Trabzon çok güzel olacak Trabzon halkıda bunu görüyor çok güzel bir netice olacak. İnşallah Pazartesi günüde burada mitingimizde Başbakanımıza güzel bir armağan yaparsak, Rize'de kendisi söyledi ben Rize'yi bu kadar görmemiştim. Pazartesi günü arkadaşlarınızı da teşvik edin çok kalabalık olsun ve önümüzdeki Pazarda çok iyi bir sonuç alarak Trabzon'a gelecek hizmetleri hak edeceğiz. Hepinize çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da "Bir ufuk çizdi Ahmet Metin Genç, bir belediyecilik sevgisi ve tablosunu size çizdi. Tek cümle ile diyelim ki bir ve beraber olursak hizmetler katlanarak artar. Onun bu güzel ufkunu bu güzel vizyonunu ancak Büyük şehirle birlikte diğer ilçelerimizde kol kola omuz omuza anla anlayışla bir araya getirebilirsek, tüm Trabzon olarak bir araya getirebilirsek gerçekten dünya kenti bir Trabzon'a ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

Lansman sonrası tolu olarak fotoğraf çekilirken Eski Bakan Bayraktar'a katılımcıları sevgi seli gözlerden kaçmadı. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ahmet Metin Genç Ortahisar İçin Projelerini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement