Ahmet Metin Genç, Seçim Bürosu Açılışında Konuştu - Son Dakika
Yerel

Ahmet Metin Genç, Seçim Bürosu Açılışında Konuştu

Ahmet Metin Genç, Seçim Bürosu Açılışında Konuştu

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç, Konaklar ve Kanuni Mahallelerinin seçim irtibat bürolarının açılışına katıldı.

04.03.2014 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç, Konaklar ve Kanuni Mahallelerinin seçim irtibat bürolarının açılışına katıldı.

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ve beraberinde ilçe yöneticileri ile birlikte Konaklar ve Kanuni Mahalleleri'nin seçim irtibat bürolarının açılışına katıldı.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, yaptığı konuşmada muhalefet partilerine göndermede bulunarak kendileriniz hizmet etmekten başka bir amaçları olmadıklarını belirtti. Altunbaş, "Hiç kimseyle ilgili, hiç kimsenin niyeti ve gayreti ile ilgili veya söyledikleri ile ilgili hiçbir yerde hiç bir ortamda hiçbir platformda değerlendirme yapmaksızın, kendi yapacaklarımızı ve kendi vizyonumuzu ortaya koyarak bu kulvarda koşuyoruz. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Biz işlerimizi anlatırız. Zaten hizmetler bizi anlatır sizlere. Hayatta hiçbir şey üretmemiş, yapmamış insanlar bütün yapılmışların eksiğini gediğini konuşurlar. Kendi yapacaklarının da bugüne kadar yapılmışların en iyisi olacağını hayal ederler. İnsan tabiatında vardır bu ama uygulama hiçbir zaman böyle değildir. Hayatın içine girdiğimizde pratik sizi başka şeylerle karşılaştırır. Onun için o insanların böyle konuşmalarını da bizi incitecek şekilde bize yönelik kırıcı ve saygısızca söylemlerini de dinlemiyoruz. Biz kendi yolumuza, kendi işimize, kendi planlarımıza ve programlarımıza konsantre olmuş bir şekilde koşturuyoruz. Bu koşuşturmaların mükafatını başta Allah ve daha sonrada halkımız bizlere verecektir" dedi.

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç ise burada yaptığı konuşmada, "Bütün seçimler önemlidir ama 30 Mart'a giden süreçte yaşanan bu türbülans, bu hareketlilik, bu karmaşadan da anlaşılıyor ki bu seçimler daha farklı ve önemlidir. Bu seçimlerde Türkiye'nin tökezletilmesi, azıcık önünün kesilebilmesi için 'mümkünse bir şeyler yapalım' diyen unsurların büyük çabasını ve ahlaksızca saldırılarını görüyoruz. Bütün dönemlerde buna benzer şeyler olmuştur. Bu dönemde ise daha cüretkar, daha saygısızca oluyor. Herkes Türkiye'nin dostu değil, herkes herkesin dostu değil maalesef. Bu keşke böyle olmasa. Daha güzel bir dünyada insanların birbirini engellemeye çalışmadığı, insanların birbirini tökezletmeye veya ayağının altında çukur kazmaya çalışmadıkları bir dünya olsa keşke. Ak Parti bu süreçte böyle bir güçlüğü aşmaya çalışıyor" şeklinde konuştu

30 Mart'ın tarihi bir gün olacağını belirten Genç, "Türkiye bugün tarihinde olmadığı kadar ciddi bir saldırıya maruz maalesef. Bu saldırı sadece Sayın Başbakanın şahsına, bu saldırı Hükümete, AK Parti iktidarına karşı değil, bu saldırı Türkiye'ye karşıdır. Buna iyi dikkat edin. Bu aziz millet ne zaman ayağa kalkıp yürümeye, koşmaya başladı o zaman önüne hep engeller çıkarıp çelme takmak istediler. Bir takım gerekçeler üretiyorlar, üretecekler. Milletimiz bunlara yabancı değil. 28 Şubat, 12 eylül 27 Mayıs. Ne dendi, 27 Mayıs da Menderes için 'hükümet gençleri kıyma makinelerine atıyor' dendi. Darbeden önce ve milletin seçtiği başbakanı astılar. O darbe gününü bu millete 20 yılı bayram diye kutlattılar. 12 Eylül öncesi kardeşi kardeşe vurdurdular. Bunu darbe gerekçesi yaptılar. 28 Şubatı hatırlıyorsunuz, sizin verdiğiniz vekaleti 'irtica geliyor' diye Kalkancı görüntüleriyle iktidardan uzaklaştırmak için post modem bir darbe yaptılar. Önce siyasi kriz oluşturup peşinden ekonomik kriz hemen gelir ve terörü yeniden hortlatırız ve Türkiye'ye diz çöktürürüz' hesaplarını yaptılar. Neden, çünkü Türkiye ayağa kalktı ve Türkiye koşmaya başlamıştı. Çünkü Türkiye, İMF'ye ne demişti? 'Senden borç istemiyorum, programda istemiyorum, paraya ihtiyacın varsa verelim' denmişti. 35 yıldır bir terör belası bu ülkenin başına sarıldı. 40 bin cana maloldu. Ekonomik maliyeti bugünkü parayla 1 trilyon 300 milyar. 14 aydır bu aziz milletin gençleri toprağa düşmüyor. Bu aziz milletin kanı toprağı sulamıyor. Dediler ki, siz nasıl çözersiniz bu terör belasını. Onun için düğmeye bastılar. Bu aziz millet bu oyunu biliyor. Artık bu oyunu bozacak. 30 Mart onun için önemli. 30 Mart tarihi bir gün olacak. Tarihi bir seçim olacak. Bu aziz millet şaha kalkacak, sandıklar patlayacak. Seçimi almak yetmez, oyları artıracaksınız Bu seçim Türkiye'nin şahlanışı olacak" diye konuştu.

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı ve aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ise şehirlerin hayatının, insanların hayatıyla mukayese edilemeyecek kadar uzun olduğunu söyleyerek, "Şehirler binlerce yıl yaşıyor. İnsanlarsa o şehirlere bir takım hatıralar bir takım eserler bırakıyor. Hanlar yapıyor, hamamlar yapıyor, parklar bahçeler yapıyor. İşte bizde geçtiğimiz 5 yıl içerisinde bir şeyler bırakmaya çalıştık. Bu süre içerisinde değiştirdiğimiz, kattığımız bazı şeyler oldu. İnsanlık yapıyor, bırakıyor ve şehirlerde insanları uğurluyor. İnsan hayatını şehirlerin ömrü ile mukayese ederseniz bir hayli kısa. Şehirler mi insanları etkiliyor, yoksa insanlar mı şehirleri etkiliyor diye bir tartışma yapılıyor şehir planlamacıları ve mühendisleri arasında. Bizim Başbakanımız, insanlar şehirleri değil, şehirler insanları etkiler diyor. Şehirler insanlara şekil verir diyor. Şehirlerin insanlara şekil verdiğinin en güzel belgesi, en güzel kanıtı her şehirde, her farklı bölgede, insanların konuşmasının değişikliğidir. Şehir kısacası bir uygarlık, bir medeniyet noktası. Orada yaşayan insanlarda o medeniyetin tarihten beri biriktirdiği çeyiz sandığı gibi biriktirdiği o büyük birikimin izlerine kısacık ömürleri içeresinde verebildikleri katkıları verip yok olup gidiyorlar. Onun için de bir iz bırakmak lazım. Biz bu Aziz vatana ve bu şehre bir hizmet izi bırakmak istiyoruz. İşte AK Partimizin ve Başbakanımızın bırakın Türkiye'yi dünyadaki hizmetleri artık konuşuluyor. İz bırakmak hizmetle olur. Şükürler olsun ki bu hizmetleri AK partimiz yapmıştır" şeklinde konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmet Metin Genç, Seçim Bürosu Açılışında Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement