Ahmet Özhan 'Manaya Yolculuk'a Konuk Oldu - Son Dakika
Güncel

Ahmet Özhan 'Manaya Yolculuk'a Konuk Oldu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen, her bölümüyle büyük ilgi gören Manaya Yolculuk devam ediyor.

21.02.2016 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen, her bölümüyle büyük ilgi gören Manaya Yolculuk devam ediyor. Necip Karakaya'nın sunumunu yaptığı Manaya Yolculuk'a bu ay sanatçı Ahmet Özhan katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Kültür Sanat Merkezi'nde 'Manaya Yolculuk' programı  ilgi gördü. Program, önceki aylarda olduğu gibi Kuran-ı Kerim'in okunmasıyla başladı. Necip Karakaya'nın sunduğu Manaya Yolculuk TRT Avaz tarafından canlı yayınlandı. Bu ay 'Peygamberimiz' konusunun işlendiği programa Ahmet Özhan sohbet ve ilahileri ile katıldı. Necip Karakaya, Hz. Muhammed'in dünyaya muhteşem sevgi ve muhabbet kapısı açtığını anlatırken, "Birbirinizi sevmezseniz iman etmiş olmazsınız" hadisini hatırlattı.

Ahmet Özhan ise, bu yıl Kutlu Doğum Haftası'nın 'Tevhit' vurgusuyla kutlanacağını belirterek, "Ülkemiz ve İslam aleminin her zaman; ama özellikle şu dönemde en çok ihtiyacı olan tevhit, yani birliktir. Çokluklar zenginliğimizdir. Ancak ayaklara basılınca ve nefis ortaya çıkınca kavgalar başlıyor. Bunları ancak, tevhit ile önleriz. İman ederek sevgi ile yaşamalıyız" dedi.

Programda iki sanatçı tarafından Hz. Muhammed için bestelenen şarkılar icra edildi. Programı izleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, program sonunda her iki sanatçıya teşekkür ederek çiçek verdi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ahmet Özhan 'Manaya Yolculuk'a Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement