Ahmet Reyiz Yılmaz'dan Bahçeli'ye Eleştiri - Son Dakika
Politika

Ahmet Reyiz Yılmaz'dan Bahçeli'ye Eleştiri

Ahmet Reyiz Yılmaz\'dan Bahçeli\'ye Eleştiri

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Derdiniz millet olsa birleşmeye kapı kapatmazdınız” diyerek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştirdi.

13.03.2015 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Derdiniz millet olsa birleşmeye kapı kapatmazdınız" diyerek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştirdi.

Ahmet Reyiz Yılmaz, milliyetçi tabanı MYP için oy kullanmaya davet etti. "Bahçeli bir oyun, bir milletvekili olduğunu biliyor. Ama buna rağmen derdinin millet olmaması üzücüdür" diyen Yılmaz, "Biz başından beri MHP ve Bahçeli üzerinde bir görev olduğunu söylüyoruz ve sağda iyi bir ittifaka ihtiyaç olduğunun altını çiziyoruz. Aklın yolu birdir. Ülke bu kadar sıkıntı ile yüz yüze iken Bahçeli'nin bu tavrı şık olmamıştır. MYP olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Kaybeden Bahçeli olacak.

Bütün il ve ilçelerimizle bu seçimlerde önemli bir oy almayı hesaplıyoruz. Buraya yazıyorum bu seçimin kaybedeni Devlet Bahçeli olacak. Gerçi maksattan amaç hasıl olmuştur. Görünen o ki Bahçeli aynı terane ile AK Parti'nin birinci parti olmasının yolunu açacak. Bu durum Bahçeli açısından yeni bir şey değil. Çok yazık. Milliyetçi taban bu durumu sandıkta değerlendirecektir. Bir oyun bir milletvekili olduğu unutulmamalı" açıklamasında bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ahmet Reyiz Yılmaz'dan Bahçeli'ye Eleştiri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement