Ahmet Reyiz Yılmaz: "Milli İradeyi İktidara Taşımak Kaçınılmazdır" - Son Dakika
Politika

Ahmet Reyiz Yılmaz: "Milli İradeyi İktidara Taşımak Kaçınılmazdır"

Ahmet Reyiz Yılmaz: "Milli İradeyi İktidara Taşımak Kaçınılmazdır"

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "milli iradeyi iktidara taşımak kaçınılmazdır" dediMuhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı.

11.11.2015 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "milli iradeyi iktidara taşımak kaçınılmazdır" dedi

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Yılmaz, yazılı bir açıklama yaptı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştiren Yılmaz, " Türkiye'de 7 Haziran seçimlerinde bu millet Başkanlık sistemi ve Anayasa değişimine karşı olduğunu verdiği oyla ortaya koydu. Devlet Bahçeli Anayasa değişiminin imkansız olduğunu ve başkanlık sistemine geçilemeyeceğini görünce ülkeyi yeni bir seçime sürükledi ve kendisine oy veren milli iradeye, 'Bir daha buraya oy vermeyin gidin AK Parti'yi tek başına iktidar edin' demiştir" dedi.

Türk milletinin esir alınmak istendiğini anlatan Yılmaz, "Bu memlekette her olumsuz kararın arkasında Bahçeli var. MHP delegesi bu kirli oyunun daha fazla parçası olmamalıdır. Bir an önce bu yapıdan kurtulup gerçek mana da milli iradeyi iktidara taşımak kaçınılmazdır" ifadesini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ahmet Reyiz Yılmaz: 'Milli İradeyi İktidara Taşımak Kaçınılmazdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement