Ahmet Şafak 13. İstiklala Gecesinde Mersinlilerle Buluştu - Son Dakika
Genel

Ahmet Şafak 13. İstiklala Gecesinde Mersinlilerle Buluştu

Ahmet Şafak 13. İstiklala Gecesinde Mersinlilerle buluştu Mersin'de Ülkücüler 13. İstiklal Gecesinde buluştu Erdemli Ülkü Ocakları Başkanı Cevat Şahin: "Sinsi yapı 15 Temmuz öncesinde Milliyetçi Hareketi kuşatmaya çalışmış, iktidar vaadi ile menfaat teklifleriyle nefisleri avlayarak kaos...

20.03.2017 12:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahmet Şafak 13. İstiklala Gecesinde Mersinlilerle buluştu

Mersin'de Ülkücüler 13. İstiklal Gecesinde buluştu

Erdemli Ülkü Ocakları Başkanı Cevat Şahin: "Sinsi yapı 15 Temmuz öncesinde Milliyetçi Hareketi kuşatmaya çalışmış, iktidar vaadi ile menfaat teklifleriyle nefisleri avlayarak kaos peşinde koşmuştur"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz:

"15 Temmuz'da yaşanan hadiseler, herkesin aklını bir kez daha başına toplaması için bir fırsata dönüştürülmelidir"

MERSİN - Erdemli Ülkü Ocakları tarafından bu yıl 13.'sü düzenlenen İstiklal Gecesi'nde sanatçı Ahmet Şafak, Ülkücüleri coşturdu.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'ndaki gecenin açılışında konuşan Erdemli Ülkü Ocakları Başkanı Cevat Şahin, sinsi yapıların 15 Temmuz öncesinde Milliyetçi Harekete de sızmaya çalıştığını belirterek, "Bu sinsi yapı 15 Temmuz öncesinde Milliyetçi Hareketi kuşatmaya çalışmış, iktidar vaadi ile menfaat teklifleriyle nefisleri avlayarak kaos peşinde koşmuştur. Kendini Ülkücü olarak tanıtan, 'lideri, teşkilatı, doktrini tanımıyorum' diyen bir güruh ortaya çıkmıştır. Bugün o güruh ülke değerlerimizle hiçbir alakası olmayan sinsi bir yapıdır. Çünkü lider Türk kağanını, teşkilat Türk milletini, doktrin ise ilkelerinin bütününü kapsar. Bu yapıyı bozmaya çalışan hiçbir güç hedefine ulaşamayacaktır" dedi.

Türk milletinin azmini unutanların geçmişte olduğu gibi bugün de büyük hüsran yaşadıklarını anlatan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da, "Unuttukları tek bir şey vardı. Türk'ün azmini unutuyorlardı, Türk'ün vatanına olan bağlılığını unutuyorlardı. Dinine, devletine olan bağlılığını ve bu uğurda seve seve canını vermekten asil ve yüce Türk milletinin olduğunu unutuyorlardı. Bu asil milletin evlatları bundan 102 yıl önce Çanakkale'yi geçilmez kıldı. Yakın tarihimizde de ne zaman ülkemiz zafiyete düşse, Türkiye Cumhuriyeti ne zaman sıkıntıya düşse, karşılarında o neslin evlatları Ülkücü gençler var" diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da, "Kurtuluş Savaşı'nda aziz Atatürk'ün önderliğinde verilen o büyük mücadeleden bu topraklarda şanlı al bayrağın altında hür ve bağımsız olarak yaşıyoruz. Ama bizim gelişmemizi, büyümemizi, birlik ve beraberliğimizi hazmedemeyenler bir taraftan 'Allah' diyerek, diğer taraftan 'İllallah' diyerek bu milleti bölmeye parçalamaya çalışıyorlar. Onun için diyoruz ki Türkiye Cumhuriyetinin, Türk milletinin Ülkücülere ihtiyacı var. Milletimizin birleşmeye, bütünleşmeye ihtiyacı var. Zira 15 Temmuz'da yaşanan hadiseler, herkesin aklını bir kez daha başına toplaması için bir fırsata dönüştürülmelidir. O gece yaşananlar bu topraklar üzerinde yaşayan herkese ders olmuştur. Oradan ders çıkarılmazsa tarih tekerrürden ibarettir. Tekrar tekrar yaşanabilir" şeklinde konuştu.

Mersin'de başarılı olan teşkilatlara teşekkür plaketi takdim edilirken, İstiklal Gecesi programı yerel sanatçıların konserleriyle sürdü.

Gecenin finalinde ise Ahmet Şafak sahneye çıktı. Şafak en sevilen parçalarını Ülkücüler için seslendirdi. Sevenleri Şafak'ın parçalarına hep bir ağızdan eşlik etti.

Ahmet Şafak 13. İstiklala Gecesinde Mersinlilerle Buluştu
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Ahmet Şafak 13. İstiklala Gecesinde Mersinlilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement