Ahmet SERTTAŞ' ın Beklenen Albümü Çıktı - Son Dakika
Güncel

Ahmet SERTTAŞ' ın Beklenen Albümü Çıktı

Türkülerimizin güçlü sesi, usta yorumcusu Ahmet SERTTAŞ, "YAYLA HAVASI" isimli yeni albümü ile türkü severlere yeniden "Merhaba!" dedi.

05.08.2015 08:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahmet SERTTAŞ yeni albümü"YAYLA HAVASI"ile sevenleriyle buluştu.

15 Yıl Aradan sonra dinleyicileriyle buluşan albüm; türkü seçimindeki titizliği ve, ustaca icrâ edilmiş enstrüman zenginliğiyle dikkatleri çekiyor. Medeniyetler beşiği velûd Anadolu'nun her diyârından ayrı bir çeşniye rastlamak mümkün 'Yayla Havasi'nda… Kimi vakit Ahmet'in bahçesinden derilen güller kokuyor burcu burcu; kimi vakit turna kanadında pîrden gelecek haberin yolu gözleniyor. Kâh gurbetin nâçarlığına isyan eden bir âvaz; kâh heybetli dağlara baş kaldıran cesur bir çığlık yükseliyor Yayla'nın Havalarinda…

Dinlerken, suyun akışı gibi bir âhenge emânet ediyorsunuz yüreğinizi… Balkanlardan, bir buruk ezgi çıkıp geliyor, Anadolu'nun acısıyla kardeş olmak istercesine… Acının tirşe gözyaşları türküler dolusu süzülüyor gönülden gönüle… O türküler ki; usta sanatçının kendine has ipeksi sesinde, bir başka güzellikle dilleniyor, menevişleniyor, çeşnileniyor. Yalnız hüznü değil; insanı hayata bağlayan düşleri, tebessümleri, coşkuyu muştuluyor Ahmet SERTTAŞ. Eskinin hâtırasını muhafaza ederken, yeninin bir nefeslik heyecanını da yaşatıyor bu albümle.

Ayrıca YAYLA HAVASI albümü D&R ve Tüm Müzik Marketlerde, Akaryakıt Almak İstediğiniz Petrollerde ve İnternet Üzerinde Bulmak Mümkün Harika Zevkle Dinleye Bileceğiniz Bir Albümdür.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ahmet SERTTAŞ' ın Beklenen Albümü Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement