Ahmet Tan Hisarcık'ta Demokrasi Nöbetine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Ahmet Tan Hisarcık'ta Demokrasi Nöbetine Katıldı

Ahmet Tan Hisarcık\'ta Demokrasi Nöbetine Katıldı

AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Hisarcık Cumhuriyet Meydanı’ndaki demokrasi nöbetinde batı dünyasının tutumunu eleştirdi.

11.08.2016 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Hisarcık Cumhuriyet Meydanı'ndaki demokrasi nöbetinde batı dünyasının tutumunu eleştirdi.

Tan, "Yıllardan beri Avrupa Birliği hadisesiyle ilgili bizim çabamızı, gayretimizi onlar gördüler, ama bir adım atmamıza müsaade etmediler. Üstüne üstlük darbe girişimi esnasında İncirlik Hava Üssü'nün kullanıldığını biliyoruz. Yakın zamanda bu hadiseler de ortaya çıkacak. Hem bu memlekete 'sizin dostunuzuz' diyeceksiniz, hem darbeye zemin hazırlayacaksınız. Bu millet yılanın soktuğu yerden bir daha sokmasına müsaade etmeyecektir. Dostumuzu da biliyoruz, düşmanımızı da biliyoruz. Bundan sonraki süreçte dostlarımız bizden güven duysunlar, düşmanlarımız da bizden korksunlar. Niye? Formülü de şu; Şahadeti özleyen bir millet, şahadetten korkmayan bir milletin önünde hiçbir şey duramaz. 15 Temmuz'da biz bunu gösterdik. Allah'ın izniyle bu saatten sonra bu tür musibetlere, problemlere, darbelere göğsünü siper edecek milyonlarca insan var. Onun için batılı ülkeler Amerika'da dahil olmak üzere Türkiye'yi ayrı bir kategoriye koymak zorundalar. Batı dünyası Türkiye'nin nasıl bir ülke olduğunu aslında biliyor, bilmemezlikten geliyor ve bizi bastırmaya çalışıyorlar idi. Şimdi Cumhurbaşkanımız Putin ile görüştükten sonra batı gerçekten telaşlanmaya başladı. Şimdi ne yapacaklarını sorguluyorlar, ne yapacaklarını da bilemiyorlar" diye konuştu.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmet Tan Hisarcık'ta Demokrasi Nöbetine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement