Ahmet Uzer El Cezire Türk'e Röportaj Verdi - Son Dakika
Yerel

Ahmet Uzer El Cezire Türk'e Röportaj Verdi

Ahmet Uzer El Cezire Türk\'e Röportaj Verdi

AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Ahmet Uzer El Cezire Türk, televizyona bölgedeki seçim çalışmalarını değerlendirdi.

09.10.2015 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gaziantep Milletvekili Adayı Ahmet Uzer El Cezire Türk, televizyona bölgedeki seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Seçim gezilerine ara veren Milletvekili Adayı Ahmet Uzer, AK Parti İl Başkanlığı'nda yapılan röportajla El Cezire Türk televizyonu'na bölge ve ülke gündemini değerlendirdi. "AK Parti adaylığınız Gaziantep'te bir sinerji oluşturduğunu düşündüğümüz için sizinle röportaj yapmak istedik" diyerek sözüne başlayan El cezire Türk muhabiri, 1 Kasım seçimlerinde Gaziantep'ten beklentileri, anketlerdeki durum ve hedeflenen milletvekiliği sayıları konusunda sorular sordu.

Sorulara samimi bir şekilde cevap veren Uzer ise, seçimden en az 8 milletvekili çıkartmak istediklerini söyledi. Uzer, "Oldukça başarılı geçen seçim sürecinde, son anketlere göre şuanda 7.5 milletvekili çıkardığımız görülüyor. Biz, daha da çok çalışarak milletvekilliği sayısını 8 yapmak istiyoruz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmet Uzer El Cezire Türk'e Röportaj Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement