Ahmet Yelis Abana, Bozkurt ve Çatalzeytin'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Ahmet Yelis Abana, Bozkurt ve Çatalzeytin'i Ziyaret Etti

Ahmet Yelis Abana, Bozkurt ve Çatalzeytin\'i Ziyaret Etti

BBP Genel Başkan Yardımcısı ve BBP Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Yelis, Abana, Bozkurt ve Çatalzeytin ilçelerini ziyaret ederek, seçmenden destek istedi.

26.10.2015 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BBP Genel Başkan Yardımcısı ve BBP Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Yelis, Abana, Bozkurt ve Çatalzeytin ilçelerini ziyaret ederek, seçmenden destek istedi.

Ahmet Yelis, ilk olarak Abana ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Abana'da esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Ahmet Yelis, daha sonra Bozkurt ilçesini gezdi. Son olarak Çatalzeytin ilçesini ziyaret eden Ahmet Yelis, Abana ve Çatalzeytin'in deniz ve doğa güzelliğinden öncellikle Kastamonu sakinlerinin, sonrada çevre ve ülke insanının yararlanması için tanıtımına hız verilmesi gerektiğini belirterek, turizmin canlandırılması için merkezi çaba sarf edilmesinin gerektiğini söyledi.

Ahmet Yelis, gençlik yıllarında Abana ve Bozkurt'un İlişi köyünde yabancı turistlerin geldiğini ifade ederek, özelikle sahil ilçelerine Ankara'dan yerli turistlerin geldiğini, tesis ve ilgi olarak turistlere önem verilmemesi nedeniyle turistlerin son yıllarda fazla sahil ilçelerine gelmediğini kaydetti. Abana'da 4 yıldızlı bir tatil köyünün yapılmasının bile hazmedilemediğini ve şikayetler sonucunda belirli bir bölümünün devre dışı kaldığını hatırlatan Yelis, bunun önüne geçilerek sahil ilçelerinin turizm olarak cazip hale getirilmesi gerektiğini belirtti.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kastamonu Milletvekili Adayı Ahmet Yelis, Büyük Birlik Partisi Milletvekili Adayları Satılmış Külçe ve Erhan Başer ile Bozkurt'a gelerek çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş'i makamında ziyaret eden Ahmet Yelis, "Benim memleketim Bozkurt, Bozkurt Belediye Başkanı Sayın Bozkurt Ekeş'in başarılı olmasını Yüce Allah'tan diliyorum" dedi. BBP Milletvekili Adayları ile birlikte daha sonra Merkez Mahallesi Muhtarlığı'nı ve ilçe esnafını ziyaret eden Yelis, esnaf ziyaretlerinde esnafların sorun ve isteklerini dinledi.

Yaptığı ziyaretlerin ardından gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Ahmet Yelis, kendisinin Bozkurt'lu olduğunu ve bunu iftiharla her yerde söylediğini ifade etti. Yelis, "Belgelere dayanan bilgilere göre; Malazgirt savaşından sonra değişik Türk boyları Denizli, Kütahya ve Kastamonu ya iskan edilmiştir. Kastamonu ya akın, akın gelen Türk boyları Karadeniz kıyılarına kadar ulaşmıştır. Bozkurt halkı o gün Kastamonu'ya gelen Türk boylarının torunlarıdır" diye konuştu.

Yelis, "Bozkurt'un sahil köyü İlişi benim köyümdür. İlişi'li hemşerilerim, basından beni takip ettiklerini ve bu seçimde oylarıyla beni destekleyeceklerini söylediler. Sizlerde bu seçimde beni oylarınızla destekleyin, bende sizin Türk siyasetindeki sesiniz olayım. Ben şahsen oy için değil, inandığım değerleri paylaşmak için siyaset yapıyorum. Siyaset yoluyla Milletime ve Ülkeme hizmet etmeye çalışıyorum. Siyasette sayıların saygınlığı, fikirlerin saygınlığının önüne geçtiği için; Değerli hemşerilerim sayısal olarak da saygınlığımızı oluşturacak oy oranıyla beni desteklerse memnun olurum" şeklinde konuştu.

BBP Kastamonu Milletvekili Adayı Erhan Başer ise, Çatalzeytin'de yaptıkları gezide Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Fırsatları Arttırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (FATİH) adıyla başlatılan proje kapsamında 10. Sınıf öğrencilerine tablet dağıtım töreninin yapıldığını öğrendiklerini ifade ederek, "Yaptığımız araştırmada, Çatalzeytin Şehit Engin Açıkgöz lisesinde gerçekleştirilen dağıtım törenine, AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Sayın Metin Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Sayın Sinan Karadağ katılmış. Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürüne soruyorum? Bizleri ve diğer muhalefet partisi adaylarını törene davet ettiniz de bizim haberimiz mi olmadı? yada hiç davet mi etmediniz? Ben Alperen Ocakları Vakfında görev yapmış, gençlerle ilgilenen ve gençlere hizmet eden biriyim. Bizim geleneğimizde yetiştirilen birçok genç, bugün devlet bürokrasisinde ve özel sektörde ülkemize hizmet etmektedir. Bu ülkenin iktidar ve muhalefet partili milletvekili adayları ülkeye hizmet vermek için çaba sarf eden saygın insanlardır. Anayasa ve kanunlar karşısında hem vergi vermek, hem de vatandaşlık haklarına sahip olmada eşittirler. Sayın Çelik, hukukçu bir milletvekili adayı olduğunuzu biliyorum, seçim sürecinin ve yasaklarının başladığı bu dönemde muhalefeti yok sayarak yapılan tören hakkındaki görüşlerinizi de öğrenmek isterim" ifadelerini kullandı. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmet Yelis Abana, Bozkurt ve Çatalzeytin'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement