Ahmetli Mezarlıklarında Hummalı Çalışma - Son Dakika
Yerel

Ahmetli Mezarlıklarında Hummalı Çalışma

Ahmetli Mezarlıklarında Hummalı Çalışma

Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ebediyete intikal eden yakınlarını daha ferah ve huzurlu bir ortamda ziyaret etmeleri için il genelindeki tüm kabristanlıklarda temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.

03.05.2016 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ebediyete intikal eden yakınlarını daha ferah ve huzurlu bir ortamda ziyaret etmeleri için il genelindeki tüm kabristanlıklarda temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri bu kapsamda Ahmetli ilçesinde bulunan 39 mezarlıkta hummalı bir şekilde çalışmalar yapıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki kabristanlıklarda yürüttüğü temizlik ve bakım çalışmaları ile vatandaşların takdirini topluyor. Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı'nca yürütülen çalışmalarla Ahmetli genelinde 39 mezarlık elden geçiriliyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Serpil Aykurt, "Yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında ilçe merkezindeki Güldede mezarlığına çöp kovalarının montajı yapıldı. Ayrıca mezarlıkta bulunan şehitliğin olduğu kısımdaki eski tabelalar sökülerek, yerine üzerine şehitlik yazılı mermerin montajını gerçekleştirdik" dedi.

39 MEZARLIKTA EKİPLER ÇALIŞIYOR

Ahmetli'ye bağlı mahallelerde de çalışmaların yapıldığını söyleyen Aykurt, "Alahıdır Mahalle mezarlığında ayakları kısa olduğu için neredeyse yerde duran ve mahalle halkının değer verdiği musalla taşının altına iki adet ayak yapılarak yerden yükseltildi. Temizlik çalışmalarımız da aralıksız sürüyor. İlçe genelinde 39 mezarlıkta ekiplerimiz temizlik çalışmaları yapıyor" diye konuştu.

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar da başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmetli Mezarlıklarında Hummalı Çalışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement