İlkokul Öğrencilerine Manisa Belediyesi'nden Oyun Parkı - Son Dakika
Güncel

İlkokul Öğrencilerine Manisa Belediyesi'nden Oyun Parkı

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ahmetli Barbaros İlkokulu'na verdiği bahçe oyun grubu sözünü yerine getirdi.

03.12.2013 15:26  Güncelleme: 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahçeye monte edilen oyun parkı, öğrencilerin yüzünü güldürürken, Barbaros İlkokulu yönetimi ve Okul Aile Birliği de, destekleri nedeniyle Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Geçtiğimiz hafta, 29-30 Kasım tarihlerinde Ahmetli ve köylerini ziyaret eden Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ahmetli Barbaros İlkokulu Müdürü Kadir Kol ve Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Ağırbaş'ın okul bahçesine oyun grubu talebini geri çevirmemiş, bu talebin kısa sürede yerine getirileceğinin sözünü vermişti. Ziyaretin ardından hafta başında Barbaros İlkokulu'na gönderilen oyun grubunun montesi yapıldı ve öğrencilerin hizmetine sunuldu. Okul bahçesine monte edilen oyun parkı, öğrencilerin yüzünü güldürürken, Ahmetlililer ile Okul Müdürü Kadir Kol ve Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Ağırbaş, çocukların yüzünü güldüren hizmet nedeniyle Manisa Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ettiler.

Güle güle kullanın

Manisa'nın büyükşehir olmasının ardından mevcut bütçe imkanları dahilinde hizmetleri ilçe, belde ve köylere de yaydıklarını hatırlatan Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Geçtiğimiz hafta içerisinde Ahmetli ilçemize yaptığımız ziyarette, Barbaros İlkokulu'nun da oyun parkı talebi olmuştu. Bunu yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımız ders saati dışındaki vakitlerini daha neşeli geçirecekler. Güle güle kullansınlar. Hepsi vatanına, milletine hayırlı evlatlar olsun diyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlkokul Öğrencilerine Manisa Belediyesi'nden Oyun Parkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement