Aıda Dıva', Marmaris'e Bin 951 Turist Getirdi - Son Dakika
Güncel

Aıda Dıva', Marmaris'e Bin 951 Turist Getirdi

Dünyanın en büyük kruvaziyer firmalarından Aida Cruises'un İtalyan bayraklı 'Aida Diva' adlı kruvaziyer gemisi, bu yıl ilk kez uğradığı Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne 1951 turist getirdi.

03.04.2014 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en büyük kruvaziyer firmalarından Aida Cruises'un İtalyan bayraklı 'Aida Diva' adlı kruvaziyer gemisi, bu yıl ilk kez uğradığı Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne 1951 turist getirdi.

Akdeniz turu kapsamında Güney Kıbrıs'ın Limasol Limanı'ndan Marmaris'e gelen 'Aida Diva', bugün sabah saatlerinde büyük çoğunluğu Alman 1951 yolcu ve 651 mürettebatıyla limana demirledi. 250 metre uzunluk, 69 bin 203 groston ağırlığındaki 11 katlı kruvaziyer gemisinden inen turistlerden bir bölümü günübirlik turlarla çevredeki tarihi ve turistik yerleri gezerken, bir ölümü de sahilde gezip, çarşıda alışveriş yapmayı tercih etti. Havanın günaşli olmasını fırsat bilen turistler, sahildeki restoran ve kafeteryaları da doldurdu.

İçinde süit kamaralar, yüzme havuzları, sauna, masaj odaları, spor salonları, casino ile gösteri salonlarının bulunan dev gemiye marmarisliler ve turistler büyük ilgi gösterip, önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Marmaris Liman İşletmeciliği yetkilileri, sezon boyunca belirli aralıklarla ilçeye uğrayacağını belirttiği 'Aida Diva'nın, bugün saat 18.00'da Antalya'ya gitmek üzere demir alacağı bildirildi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aıda Dıva', Marmaris'e Bin 951 Turist Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement