Aihl'de Değerlendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Aihl'de Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Aihl\'de Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Daday Anadolu İmam Hatip Lisesi okul idarecileri tarafından 2015-2016 Eğitim Öğretim yılını değerlendirmek amacıyla bir toplantı düzenlendi.

25.07.2016 23:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Daday Anadolu İmam Hatip Lisesi okul idarecileri tarafından 2015-2016 Eğitim Öğretim yılını değerlendirmek amacıyla bir toplantı düzenlendi.

Kastamonu'nun Daday İlçesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi (AİHL) okul idarecileri tarafından 2015-2016 Eğitim Öğretim yılını değerlendirmek amacıyla bir toplantı düzenlendi. Öğretmenler odasında düzenlenen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Demir, İlçe Müftüsü İsmail Çakır, Vaizler Hasan Demirci, Apturrahman Türker, Okul Müdürü Aydın Demiral, Müdür Yardımcısı Mahir Bıyıklıoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Tevfik Korkmaz, yönetim kurulu üyeleri, Ali Yiğit, Hasan Yazıcı, İmam Hatip Lisesi eski Müdürü Selahattin Yücel, ve eski öğretmenlerden Şaban Çebeci'nin katılımı ile gerçekleşen toplantıda, öğrencilerin TEOG sınavı ve sınavda öğrencilerin göstermiş oldukları başarı görüşüldü.

Okul içi ve dışında bir çok çalışma yaptıklarını bildiren okul yönetimi, Daday'ın nüfus azalma oranına paralel olarak, kendi okullarında da öğrenci nüfusunda da azalma olduğunu, şuan için sadece 10 öğrenci kayıt alabildiklerini, kayıt çalışmalarının son tarihe kadar süreceğini söylediler. Toplantıya katılan ve kısa bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emnin Demir'de toplantının amacının Daday'da bulunan okullara öğrenci kazandırmak olduğunu bildirerek, kadro açısından diğer ilçelere göre en zengin ilçelerden birisi olduklarını, hemen hemen hiç bir branşta eksiklerinin olmadıklarını söyledi. Okul Müdürü Aydın Demiral ise, bu sene 155 öğrenci ile eğitim öğretim yılına başladıklarını, 22 lise, ve 22 ortaokul olmak üzere toplam 44 öğrenci mezun ettiklerini, şuan mevcut 111 öğrencilerinin olduğunu söyledi. Sadece okula ait pansiyon binasında yatılı öğrenci sayısında düşüş yaşadıklarını bildiren Demiral, ailelerin bilinçlenmesi gerektiğini ve çocuklarını daha iyi bir eğitim için İmam Hatip ortaokulu ya da lisesine göndermelerini istedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aihl'de Değerlendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement