Aile Boyu Spor Ve Yarışma - Son Dakika
Güncel

Aile Boyu Spor Ve Yarışma

Sömestr tatili ile başlayan 'Esenler Belediyesi Yarıyıl Tatili Spor Oyunları' son gününde eğlenceli anlara sahne oldu. Spor öğrenimi gören öğrencilere veliler de katıldı.

23.02.2015 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Veliler, minyatür kale şut çekme yarışmasında futbol hünerlerini çocuklarına sergilediler.

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yarıyıl Tatili Spor Oyunları, her hafta sonu farklı branşlarda gerçekleştirilen müsabakalar ile sona erdi. Bilek Güreşi, Dama, Satranç, Mini Futbol, Taekwondo, Güreş, Voleybol ve Basketbol spor dallarına katılan yaklaşık 500 öğrenci ile aileleri sporla dolu bir ay geçirmenin heyecan ve güzelliğini yaşadılar.

AİLELER DE YARIŞTI

Yarıyıl Tatili Spor Oyunları'nın son gününde her zaman çocuklarının müsabakalarını izleyen veliler de hünerlerini gösterme fırsatı buldular. Esenler Belediyesi Kemer Spor Kompleksi eğitmenleri tarafından kısa bir teorik eğitime alan veliler, bu sefer çocuklarının izlediği müsabakalarda yarıştılar. Veliler de çocukları ile birlikte heyecan dolu dakikalar yaşadılar.

MİNYATÜR KALEYE ŞUT

Müsabakaların son gününde çocuklar kendi aralarında satranç yarışmasına katılırken veliler de ısınma hareketlerinin ardından minyatür kaleye şut çekme yarışmasında ter döktüler. Kadın ve erkeklerden kurulu takımların ayrı ayrı olarak gerçekleştirdiği yarışmada sağ ve sol ayakla şut çekerek hünerlerini gösteren veliler bu işin o kadar da kolay olmadığını deneyerek öğrendiler. Çocukları ile birlikte güzel bir hafta sonu gününde spor yapma fırsatı bulan veliler düzenlenen bu organizasyon için Esenler Belediyesi'ne teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aile Boyu Spor Ve Yarışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement