Aile Katliamı! 5 Ölü - Son Dakika
Yaşam

Aile Katliamı! 5 Ölü

Adana’nın Kozan ilçesinin Çokak Mahallesi’nde Hüseyin Doğan’a ait eve kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi.

29.03.2017 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Kozan ilçesinin Çokak Mahallesi'nde Hüseyin Doğan'a ait eve kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda 5 kişi hayatını kaybetti. Olayla ilişkisi olduğu düşünülen bir kişi gözaltına alındı.

Olayda, ev sahibi Hüseyin Doğan'ın (43) yanı sıra kardeşi Mehmet Doğan (38), Mehmet Doğan'ın dini nikahlı eşleri Ayşe Ayrancı, Fatma Yavuz ve Hüseyin Doğan'ın 8 yaşındaki oğlu Hakkı hayatını kaybetti. Saldırıdan şans eser kurtulan bir kişi mahalle sakinlerine durumu bildirmesi üzerine jandarmaya haber verildi.

'Jandarma evi ablukaya aldı'

Olay yerine gelen jandarma ekiplerinin incelemesi devam ederken, ev dışında yoğun güvenlik önlemi aldı. Evin mahalleden 600 metre kadar dışında olduğu, iki kardeşin birbirlerine yakın evlerde yaşadığı öğrenilirken, saldırı sırasında bir ara oldukları belirlendi. Olayın ardından bölgede aramalarına hız veren ekipler, Kozan Organize Sanayi Bölgesinde olayla ilgisi olduğu öne sürülen ve ismi öğrenilemeyen bir kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahsın emniyetteki işlemlerinin ardından Jandarmaya teslim edileceği bildirildi.

Aile Katliamı! 5 Ölü
Kaynak: DailyMotion.com

Son Dakika Yaşam Aile Katliamı! 5 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement