Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam Sakarya'da - Son Dakika
Politika

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam Sakarya'da

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam Sakarya\'da

"Yarın sandık başımıza gittiğimiz zaman, aklımız ve vicdanımızla düşüneceğiz, ona göre karar vereceğiz.

22.03.2014 21:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Yarın sandık başımıza gittiğimiz zaman, aklımız ve vicdanımızla düşüneceğiz, ona göre karar vereceğiz. Mührü, ehil olanın eline teslim edeceğiz" dedi.

İslam, partisinin Sapanca Seçim İrtibat Bürosu'nun açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin kardeşliğe ve birliğe ihtiyacı olduğu zamanlardan geçtiğini söyledi.

30 Mart yerel seçimlerinin artık referanduma dönüştüğünü belirten İslam, "Onun için tıpkı bir referanduma gider gibi ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle dolaşıp bildiklerimizi halkımızla paylaşmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

İslam, 17 Aralık darbe girişiminin sadece Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a değil, Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı yapıldığını ifade ederek, şunları söyledi:

"Şimdi burada bir karar vermemiz gerekiyor. Biz, bu darbeye boyun eğecek miyiz, milli irademizin bir kere daha elimizden alınmasına rıza gösterecek miyiz? Bin kere hayır, hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Artık üzerimizde plan yapabilecekleri, bize tuzak kurabilecekleri, bizi tekrar geri gönderecekleri günler çoktan geçti. Biz, artık uyandık.

Hiçkimse bizleri Pensilvanya'dan idare edemeyecek çünkü biz burada doğduk, bu ülkede yaşıyor ve burada öleceğiz. Bu ülkenin kaderiyle oynayanlara 'hayır' diyeceğiz. Yarın sandık başımıza gittiğimiz zaman, aklımız ve vicdanımızla düşüneceğiz, ona göre karar vereceğiz. Mührü, ehil olanın eline teslim edeceğiz."

"Daha üstünde durduğu meydanın altında ne var bilmeyen, tüp bebekle tüp geçidi birbirine karıştıran ehil olmayan bu insanlara, mührü teslim etmemek lazım" diyen İslam, ehil olanın Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi belediye başkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu sözlerine ekledi. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam Sakarya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement