Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam, Şanlıurfa'da - Son Dakika
Güncel

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam, Şanlıurfa'da

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam, Şanlıurfa\'da

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine çevremizdeki katliamlar dursun, Filistin bir rahat yüzü görsün" dedi.

12.07.2014 22:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine çevremizdeki katliamlar dursun, Filistin bir rahat yüzü görsün" dedi.

İslam, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa'da, Rabia Meydanında düzenlenen iftar programına katıldı. Kadın ve çocuklarla yakından ilgilenen İslam, burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan Şanlıurfalılara selam getirdiğini belirtti.

Şanlıurfa halkını çok sevdiklerini ifade eden İslam, şöyle devam etti:

"Bütün gücümüzle hizmete devam etmek istiyoruz. Sizden bir tek istediğimiz var, bize 'devam edin' deyin, 'sizinle beraberiz' deyin, 'durmak yok yola devam' deyin, biz sizin hizmetinizde koşuşturmaya devam edeceğiz. Allah, bu güzel ayın yüzü hürmetine bereketimizi arttırsın. Şiddet bir an önce son bulsun. Bu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine çevremizdeki katliamlar dursun, Filistin bir rahat yüzü görsün. İnşallah bütün mazlumlar hürriyetine kavuşsun diye dua ediyorum."

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç de yetimlerle iftar programının 81 ilde yapıldığını ve Şanlıurfa'nın ayrıcalığı olduğu için Bakan İslam'ın burada iftarını açtığını dile getirdi.

Ezanın okunmasıyla İslam, Vali İzzettin Küçük, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Zeynep Karahan Uslu, Emin Önen, Mahmut Kaçar, Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç ve alandakilerle orucunu açtı.

Bu arada, alanda yemek bulamayan kişiler, belediye personeli tarafından bölgeye yakın lokantalara yönlendirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam, Şanlıurfa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement