Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu - Son Dakika
Güncel

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu

Görüntü Dökümü : AK Parti Uşak İl Danışma Meclisi toplantısından görüntüler Uşak Belediyesi'ni ziyaret Sevgi evleri ve Engelsiz Yaşam Merkezi ziyareti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, terör örgütü PKK'nın çocukların eğitim gördüğü okullara bomba atacak kadar gözünün döndüğünü söyledi.

24.01.2016 20:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

AK Parti Uşak İl Danışma Meclisi toplantısından görüntüler

Uşak Belediyesi'ni ziyaret

Sevgi evleri ve Engelsiz Yaşam Merkezi ziyareti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, terör örgütü PKK'nın çocukların eğitim gördüğü okullara bomba atacak kadar gözünün döndüğünü söyledi.

AK Parti Uşak İl Danışma Meclisi toplantısının ardından iş adamları, şehit yakınları ile gazilerin de katıldığı Uşak İstişare Toplantısına katılan Bakan Ramazanoğlu, burada yaptığı konuşmada, yaşanan terör olaylarına değinerek, "Eli kanlı terör örgütüne gerekli cevap veriliyor" dedi.

Şehit yakınlarına seslenen Bakan Ramazanoğlu, "Terör örgütü çocukların eğitim gördüğü okula bomba atacak kadar gözü dönmüş durumda. Orada kalan çocuklarımızın ölebileceğini, yaralanabileceğini bile bile bunu yapanlara devletimiz en güzel cevabı veriyor. Bu nasıl bir vicdan, soruyorum size. Bu örgüt Türkiye'yi kalbinden vurmaya çalışıyor. Siz fedakar analar oğullarınızı bu topraklar için şehit verdiniz. Bazı acıların tarifi mümkün değildir. Sizlerin emanetlerine son nefesimize kadar sahip çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu toprakların gerçek söz sahipleri sizlersiniz" dedi.

Ramazanoğlu, hiçbir terör örgütünün ve uzantısının devletin muhatabı olmadığını, terörle mücadelede kararlıkla yola devam edileceğininin altını çizdi.

Uşak Valisi Ahmet Okur da konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verirken, Türkiye'nin bu zor dönemi kısa sürede atlatacağını söyledi.

Bakan Ramazanoğlu daha sonra Uşak Belediyesi'ni ziyaret ederek, kentte devam eden projelerle ilgili bilgi aldı.

Sevgi evleri ve Engelsiz Yaşam Merkezi'ni de ziyaret eden Ramazanoğlu'na burada Uşak Valiliği tarafından hazırlanan e-vakıf projesiyle ilgili brifing verildi.

Uşak Engelsiz Yaşam Merkezi'nde kalan çocukların gösterilerini izleyen ve onlara hediyeler veren Bakan Ramazanoğlu, daha sonra huzurevini ve Uşak Üniversitesi Cami'nde dün meydana gelen iş kazasında yaralanan işçileri tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement