Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Kuruluş Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Kuruluş Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Kuruluş Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, kuruluş müdürleri toplantısı gerçekleştirildi.

14.01.2016 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, kuruluş müdürleri toplantısı gerçekleştirildi.

2016 yılı Ocak ayı kuruluş müdürleri toplantısı müdürlük salonunda gerçekleştirildi.Toplam Kalite Yönetimi değerlendirmesinin de yapıldığı toplantıya İl Müdür Vekili Musa Şimşek, İl Müdür Yardımcısı Zeki Karakaş, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü (SHM) Ahmet Hulusi Kara, ilçe Kahta ve Besni sosyal hizmetler merkezi müdürü ve kuruluş müdürleri katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Musa Şimşek yaptığı değerlendirmede; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının toplumun her kesimine yönelik çalışmalar yaptığını vurguladı.

Şimşek, "İl Müdürlüğümüze başvuran her bir vatandaşımızın buradan mutlu ayrılmasının bizim için çok büyük önemi bulunmaktadır. Bunun önemini bilen ve büyük bir özveri ile çalışan arkadaşlarımızla birlikte 2016 yılında daha çok çalışacağız Toplam Kalite yönetimi belgesini aldıktan sonra sorumluluğumuz bir kat daha artmıştır" ifadelerini kullandı.

2015 yılının değerlendirmesinin yapıldığı istişare toplantıda kuruluşların sorunlarının değerlendirilmesi ve bu sorunların çözümü konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Kuruluş Müdürleri Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement