Ailecek Hırsızlık Şüphelisi Oldular - Son Dakika
Güncel

Ailecek Hırsızlık Şüphelisi Oldular

Ailecek Hırsızlık Şüphelisi Oldular

Adana'da park halindeki otomobilden çanta çalan Hikmet Çalgıcı, 4 aylık hamile eşi ve oğlu kaçarken yakalandı.

01.10.2015 17:01  Güncelleme: 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da park halindeki otomobilden çanta çalan 38 yaşındaki Hikmet Çalgıcı, 4 aylık hamile eşi 36 yaşındaki Sevim ve oğlu 19 yaşındaki Onur Çalgıcı, kaçarken yakalandı.

Merkez Sarıçam İlçesi'ndeki Kürkçüler E Tipi Kapalı Cezaevi'ne mahkum ziyaretine gelen vatandaşların otomobillerinden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.



Ekiplerin yaptığı araştırmada, sahibi bulunamayan park halindeki 01 DDR 49 plakalı otomobilin kilidinin kırılarak kapısının açıldığı belirlendi. Olay ile ilgili araştırma yapan polis, hırsızların 68 AY 484 plakalı araçla kaçtıklarını tespit etti. Hırsızları yakalamak için harekete geçen ekipler, Hikmet Çalgıcı'nın kullandığı otomobili Kürkçüler Müminli Mahallesi'nde yakaladı. Araçta bulunan Hikmet Çalgıcı ile 4 aylık hamile eşi Sevim Çalgıcı gözaltına alındı. Ekiplerden kaçarken araçtan atlayıp kaçmaya çalışan oğulları Onur Çalgıcı da saklandığı tarlada bulunarak ekipler tarafından gözaltına alındı.

ATTIKLARI ÇANTA DEMİRYOLUNDA BULUNDU

Otomobilde arama yapan polis, zanlıların içindeki cep telefonu ile bin 50 TL parayı aldıktan sonra attıkları çantayı demiryolu üzerinde buldu. Üzerlerinden para ve cep telefonu ile otomobilin kapı kilidini kırmak için kullandıkları özel hazırlanmış tornavida ele geçirildi. Emniyetteki sorgularında suçlamayı kabul etmeyen zanlıların, hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı olduğu ortaya çıktı.

Mersin'in Tarsus İlçesi'nden hırsızlık yapmak için Adana'ya geldikleri anlaşılan Hikmet, Sevim çifti ile çocukları Onur Çalgıcı, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyet Müdürlüğü'nden çıkartılırken gazetecilere, "Çok kolay bir iş yapıyoruz" açıklamasını yapan zanlılar tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ailecek Hırsızlık Şüphelisi Oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement