''Aileler İzlesin Diye Küfürsüz Komedi Filmi Yapacağız'' - Son Dakika
Güncel

''Aileler İzlesin Diye Küfürsüz Komedi Filmi Yapacağız''

Medyadoktoru Yapım Firması tarafından gerçekleşen Şehr-i Medeniyet Gaziantep Defilesinin yapımcısı Savaş Uğurlu kutnu kumaşının tüm dünyaya tanıtılması için çalışmalara başladığını söyledi.

25.09.2014 08:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapımcı Savaş Uğurlu;

Birçok önemli projeye imza atan Medyadoktoru yapım firmasının farklı projeler dışında, Nisan 2015'de komedi filmi çekeceklerini belirten yapımcı Savaş Savaş Uğurlu, ''Büyük organizasyonlar yapmaya devam eden firmamız bir kaç televizyon kanallarına çok eğlenceli televizyon programları yapacağız. Bunlar dışında çalışmaları başlayan uzun metrajlı sinema filmi için çalışmalara başladık. Aileler sinemaya gittiklerinde yanlarında çocuklarını da götürebilecek. İnsanları güldürmek için illa küfür olmasına gerek olmadığını göstereceğiz filmimizde. 'dedi

UĞURLU:'KUTNU KUMAŞI DÜNYAYA TANITILACAK'

Farklı projeler ile gündeme gelen ve geçtiğimiz gün, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığının destekleri ile büyük bir katılımla Medyadoktoru Yapım Firması tarafından gerçekleşen Şehr-i Medeniyet Gaziantep Defilesinin yapımcısı Savaş Uğurlu kutnu kumaşının tüm dünyaya tanıtılması için çalışmalara başladığını söyledi.

KÜLTÜRÜMÜZE DEĞER VERİLMELİ

Uluslararası Antep Fıstığı Kültür ve Sanat Festivali kapsamında, Medyadoktoru Yapım ve Organizasyon firması tarafından Şehr-i Medeniyet Gaziantep defilesi geçtiğimiz günlerde Gaziantep'te gerçekleşti. Baş modelliğini Tuğçe Kazaz'ın yaptığı Şehr-i Medeniyet Gaziantep defilesinin ve Medyadoktoru Yapım firmasının yapımcısı Savaş Uğurlu, ''Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin hanımefendi yıllardır kültürümüzü uluslararası platformlara taşımak için yoğun çalışmalar gerçekleştiriyor. Şehr-i Medeniyet Gaziantep projesine de destek vererek bize güzel bir işe imza atma imkanı tanıdı. Defilede, Kutnu kumaşından özel tasarımlar yapıldı. Baş modelliğimizi yapan, Tuğçe Kazaz ise defilemiz 'de, Hürrem Sultan için tasarlanan kumaş Kutnu Nergis kumaşından tasarlanan kıyafetler ile defileye çıktı. 'dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ''Aileler İzlesin Diye Küfürsüz Komedi Filmi Yapacağız'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement