Ailem-Der'den Saçlı'ya Plaket - Son Dakika
Yerel

Ailem-Der'den Saçlı'ya Plaket

Ailem-Der\'den Saçlı\'ya Plaket

Ailem-Der Adıyaman İl Başkanlığı tarafından Besnili Hayırsever İş Adamlarından Ali Saçlı’ya derneğe yapmış olduğu katkılardan dolayı plaket takdim edildi.

10.07.2016 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ailem-Der Adıyaman İl Başkanlığı tarafından Besnili Hayırsever İş Adamlarından Ali Saçlı'ya derneğe yapmış olduğu katkılardan dolayı plaket takdim edildi.

Plaket töreninde Besni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Haci Arslan, Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kasap ve Türk Eğitim-Sen Besni Temsilcisi Fuat Akdeniz hazır bulundu.

Plaket töreninde bir konuşma yapan Ailem-Der Adıyaman İl Başkanı ve Besni Güncel Gazetesi İmtiyaz Sahibi Emin Soydan Doğru, "Ailem-Der Adıyaman İl Başkanlığı olarak Besni'de STK'lar ile birlikte battaniye ve kilimin yanı sıra 167 paket gıda yardımını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdık. Yardım faaliyetlerimizde Besnili Hayırsever İş adamı Sayın Ali Saçlı da bizlerden desteklerini esirgemedi. Kendisine bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

İhtiyaç sahiplerine her zaman destek olmaya devam edeceğini söyleyen İş adamı Ali Saçlı ise, "Ailem-Der Adıyaman İl Başkanlığına ihtiyaç sahiplerini düşünerek Besnili STK'lar ile birlikte organize ettikleri yardım faaliyetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Biz de elimizden geldiği kadar kendilerine destek olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ailem-Der'den Saçlı'ya Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement