Ailesini Görmeye Geldiği Gün Öldürüldü - Son Dakika
Yaşam

Ailesini Görmeye Geldiği Gün Öldürüldü

Ailesini Görmeye Geldiği Gün Öldürüldü

Bursa'da, aşçı olarak çalışan evli ve iki çocuk babası Eyüp İpek, ailesini görmeye geldiği memleketi Adana'da sokak ortasında bıçakla öldürüldü.

02.08.2015 11:29  Güncelleme: 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da aşçı olarak çalışan evli ve iki çocuk babası Eyüp İpek, ailesini görmek için yıllık izine ayrılarak dün memleketi Adana'ya geldi. İpek, akşam saatlerinde geldiği Adana'da otogarda inip toplu taşıma aracıyla mahallesine geldi.

İKİ KİŞİNİN BIÇAKLI SALDIRISINA UĞRADI

Burada evine yakın bir yerde toplu taşıma aracından inen İpek, evine giderken iki kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Sokak ortasında bıçaklanan İpek, kanlar içinde kalırken saldırganlar olay yerinden kaçtı.

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, İpek'i özel bir hastaneye kaldırdı. İpek, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İpek'in cenazesi otopsi yapılmak için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Eyüp İpek'in cenazesi otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak Küçükoba mezarlığında toprağa verilecek.

Polis, cinayetle ilgili çalışma başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Ailesini Görmeye Geldiği Gün Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • NUNU: YİNE ADANA YETTİNİZ BE CAHİLLER ORDUSU 24 18 Yanıtla
  • Adam: meksika buradan daha güvenlidir... 31 4 Yanıtla
  • Hamit: Yine mi adana 11 6 Yanıtla
  • dakka: krolar adanayı mafetmiş 9 2 Yanıtla
  • Adasu: Allah rahmet eylesin 6 0 Yanıtla
  • efekarli: Ulan sapik dolu nere gidi u or ulkem can as lip cana kiymak direk cehenemlik bizim ulkede okadar varki cehennemkik insan ama bizm ulkemiz hapi a lerde bakiyor aga gibi bir an once gonderin gitsin cehenneme ise yaramazlari bosa bedliyonuz verdiginiz Ekmege yazik 6 0 Yanıtla
  • Gerçekci: Insanlar ne kadar meraklı olmuş can almaya 4 1 Yanıtla
  • 1905: Gene adana 1 2 Yanıtla
  • Werty: Bu ne böyle ya.adanaya girişte hemen bıçakla karşılanıyosun ve ölüyorsun.yürü koçum be adana kim tutar seni. 2 0 Yanıtla
  • Aksaray'da Yolcu Otobüsü ile Tırın Çarpıştığı Kazada 3 Kişi Yaralandı
    11:18 Aksaray'da Yolcu Otobüsü ile Tırın Çarpıştığı Kazada 3 Kişi Yaralandı

    Aksaray-Adana kara yolunda meydana gelen trafik kazasında, Murat Tohurucu yönetimindeki yolcu otobüsü ile Muhammet Tezcan yönetimindeki tır çarpıştı. Kazada, otobüs sürücüsü ve 2 yolcu yaralandı. Yaralılar, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • Hatay'da sulama kanalına devrilen traktörün sürücüsü yaralandı
    11:08 Hatay'da sulama kanalına devrilen traktörün sürücüsü yaralandı

    Hatay'ın Kumlu-Kırıkhan istikametinde bulunan Kazkeli mevkiinde, traktörün sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek sulama kanalına devrildi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ve sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü güvenli bir şekilde kurtardı. Yaralı, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

  • Yüksekova'da çığ nedeniyle kapanan köy yolunu açma çalışmaları devam ediyor
    11:08 Yüksekova'da çığ nedeniyle kapanan köy yolunu açma çalışmaları devam ediyor

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, daha önce meydana gelen çığ nedeniyle kapanan Bostancı köyü yolunu açmak için karla mücadele ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Kar kalınlığının yer yer 5 metreyi bulduğu yolda zorlu şartlarda ilerleyen ekipler, kepçenin yetersiz kaldığı noktalarda ekskavatör kullanıyor. Görevliler, kısa sürede yolu açmayı hedefliyor.

  • Gölpazarı'nda Çıkan Orman Yangını Kontrol Altına Alındı
    11:04 Gölpazarı'nda Çıkan Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

    Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde bir tarlada yakılan meyve dallarından sıçrayan ateş sonucu çıkan orman yangını, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmasıyla kontrol altına alındı. Gölpazarı Kaymakamlığı, yangınların ciddi sonuçlara yol açabileceğini belirterek vatandaşlara ateş yakmama konusunda uyarıda bulundu.

  • Bilecik'in Osmaneli ilçesinde içme suyu sorunu çözülüyor
    10:57 Bilecik'in Osmaneli ilçesinde içme suyu sorunu çözülüyor

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde yaşanan içme suyu sorunu, yeni keşfedilen kaynaklarla çözülmeye çalışılıyor. Belediye Başkanı Bekir Torun, projenin hayata geçmesi için İller Bankası'ndan destek beklediklerini belirtti.


Advertisement