Ajax, Kıbrıs'ta Üç Puan Peşinde - Son Dakika
Spor

Ajax, Kıbrıs'ta Üç Puan Peşinde

Ajax, Kıbrıs\'ta Üç Puan Peşinde

Avrupa Kupaları'nda deplasmanda 7 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Ajax, APOEL karşısında kötü gidişata son vermek istiyor.

29.09.2014 21:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Ajax, Kıbrıs Rum Kesimi temsilcilerinden APOEL'e konuk oluyor.

Frank de Boer'un öğrencileri gruptaki ilk maçta Paris Saint-Germain karşısında yenik duruma düşse de bir puanı kurtarmayı başarmıştı.

Ancak Hollanda temsilcisinin Avrupa arenasındaki deplasman karnesi pek de iç açıcı değil. Zira Ajax 2011 yılının Aralık ayında Dinamo Zagreb ile oynadığı maçtan beri Avrupa Kupaları'nda oynadığı deplasman maçlarında galibiyet yüzü göremedi.

Cumartesi günü ligde oynadığı son maçını 5-2 kazanan son Hollanda şampiyonunu Ajax'da moraller yerinde.

İki takım ilk kez karşı karşıya gelecek ancak Ajax, Kıbrıs takımlarına karşı yabancı değil. Zira Hollanda devi 2001/02 sezonundaki UEFA Kupası'nda Apollon Limassol'a konuk olmuş ve o maçı 3-0 kazanmıştı.

Frank de Boer, konuk ekipte sakatlığı nedeniyle geçen haftaki Breda maçında forma giyemeyen Lasse Schöne'nin APOEL karşısında forma giyebileceğini açıkladı. Viktor Fischer'in uzun süreli sakatlığı ise devam ediyor.

Gruptaki ilk maçında Barcelona'ya konuk olan ve zorlu maçta rakibine iyi direnmesine rağmen 1-0'lık skorla boyun eğen APOEL ise bu kez istediği sürprize imza atmanın peşinde. Kıbrıs temsilcisi Şampiyonlar Ligi'nde sahasında oynadığı son 7 maçın 3'ünü kazanırken, 4'ünde ise sahadan yenilgiyle ayrılmıştı.

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan APOEL, bu sezona da etkileyici bir başlangıç yaparken bu sezon Barcelona dışında oynadığı tüm maçları kazanmayı başardı.

APOEL'de hafif sakatlıkları bulunan Anastasios Papazoglou ve golcü oyuncu Rafik Djebbour'un durumları belirsizliğini koruyor.

MUHTEMEL İLK 11'LERApoel: Pardo, Sergio, Carlao, Guilherme, Antoniades, Gomes, Morais, Vinicius, Aloneftis, Vincenti, Sheridan

Ajax: Cillessen, Rhjin, Veltman, Moisander, Boilesen, Klaassen, Viergever, Serero, Ghazi, Schöne, Sigthorsson

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ajax, Kıbrıs'ta Üç Puan Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement